Game over? - AllYou.gr

Search

 

Game over?

7 ενδείξεις ότι είναι καλύτερα να του πεις το "αντίο".

11 Αυγούστου 2014
Συντάκτης : Γεωργία Κοντού

Έρχεται κάποια στιγμή σε μια σχέση που βρίσκεσαι σε δίλημμα: να συνεχίσεις να περνάς τη ζωή σου με αυτό τον άνθρωπο, σχεδιάζοντας μαζί του ένα κοινό μέλλον, ή να τη διακόψεις; Τα 7 παρακάτω γεγονότα αποτελούν ενδείξεις ότι η δεύτερη λύση είναι, ίσως, αν και επώδυνη, η πλέον ενδεδειγμένη.

1. Δεν εμπιστεύεστε πια ο ένας τον άλλο: "Πιάνεις" τον εαυτό σου να αναρωτιέται διαρκώς για την ειλικρίνεια αλλά και για τις ικανότητές του. Ακόμη και μια χειρονομία αγάπης, την ερμηνεύεις π.χ. ως ένδειξη ενοχής. Ανάλογα σε αντιμετωπίζει και εκείνος. Η αμοιβαία έλλειψη εμπιστοσύνης πυροδοτεί και άλλα αρνητικά συναισθήματα όπως ζήλια, θυμό, κτηκτικότητα, που αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση από τα θεμέλιά της. 

2. Συνειδητοποιείς ότι έχετε διαφορετικές αξίες. Αξίες που έχουν κεντρική θέση στη ζωή σου: που αφορούν για παράδειγμα τη θρησκεία, την πολιτική ή την οικογένεια. Όλα τα ζευγάρια καλούνται να κάνουν συμβιβασμούς, αλλά όταν αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τόσο σημαντικά ζητήματα, το χάσμα μπορεί να είναι αγεφύρωτο.

3. Δεν τον βάζεις στα σχέδιά σου: Όταν υποσυνείδητα τον εξαιρείς π.χ. από το επόμενο ταξίδι σου ή προτιμάς να βγαίνεις με παρέες παρά μαζί του, ίσως έχει έρθει η στιγμή να τον βγάλεις από τη ζωή σου. Αυτή είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές ενδείξεις ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πάψει πλέον να είναι σημαντικός για εσένα, όσο κι αν διστάζεις να το παραδεχτείς.

4. Δεν περνάτε πλέον καλά μαζί: Αν κάθε προσπάθειά σας να αναβιώσετε το κέφι και τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού (όχι μόνο στο σεξ αλλά σε κάθε τομέα της ζωής σας) δεν έχει αποτέλεσμα, αν ακόμη και στις διακοπές μαζί του "πιάνεις" συχνά τον εαυτό σου να βαριέται, φαντάσου πώς θα νιώθεις αν αφήσεις να περάσουν πέντε, δέκα, δεκαπέντε χρόνια στη συγκεκριμένη σχέση. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι πληκτική.

5. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου με κάποιον άλλο: Είναι απόλυτα φυσιολογικά να φαντασιώνεσαι, περιστασιακά, ότι βγαίνεις ραντεβού με τον Ράιαν Γκόσλινγκ ή τον Τζορτζ Κλούνεϊ! Όταν όμως νιώθεις πλέον ότι χάνεις το κίνητρο να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στον σύντροφό σου και προτιμάς να χάνεσαι σε ονειροπολήσεις για ρεαλιστικές ή μη σχέσεις με άλλους άντρες, τα προγνωστικά για τη σχέση σου δεν είναι καλά.

6. Δεν μπορείς να φανταστείς ένα μέλλον μαζί του: Δεν υπονοούμε ότι οι ευκαιριακές σχέσεις δεν προσφέρουν τίποτα -αντιθέτως, μπορεί να είναι εμπειρίες γεμάτες πάθος και ενθουσιασμό- αλλά αν υποθέσουμε ότι σε αυτή τη φάση έχεις ανάγκη από μια σταθερή σχέση, εύλογα καλείσαι να προχωρήσεις στη ζωή σου.

7. Συνειδητοποιείς ότι έχει γίνει για εσένα ξένος: Το τελειωτικό χτύπημα σε μια σχέση είναι το αίσθημα αποξένωσης από τον άνθρωπο που πίστευες ότι έχει για εσένα προοπτικές. Και όσο δυνατές κι αν είναι οι αναμνήσεις που μοιράζεστε, δεν μπορούν να το μετριάσουν. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πώς να τον κάνεις να τρέχει πίσω σου...

Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες!

Πως θα καταλάβεις αν του αρέσεις

To all you εφημερεύει και σου δίνει τη λύση!