7 τρόποι να κρατήσεις τη σχέση σου δυνατή ακόμα και στις δύσκολες (οικονομικά) στιγμές

Ψυχραιμία, παιδιά!

Αναστασία Τουρούτογλου

Το χρήμα λένε δεν φέρνει την ευτυχία. Κάποιοι πάλι υποστηρίζουν ότι όσοι το λένε αυτό δεν ξέρουν πως είναι να θέλεις να κάνεις πράγματα και να μην μπορείς. Κι όμως, είναι εφικτό να περάσεις υπέροχα ακόμη και χωρίς χρήματα κι αυτό δεν είναι απλώς ένα κλισέ αλλά η πραγματικότητα. Αρκεί να έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς και τον τρόπο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, την καλή σου διάθεση αλλά και την ψυχολογία του ανθρώπου που αγαπάς ψηλά. Πώς; 

1. Αρχικά αποφεύγοντας την γκρίνια και την μιζέρια. Αυτός είναι ο νούμερο ένα κανόνας για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες κι αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε σαν χώρα αλλά και σε όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στην κοινή σας ζωή. Μπορεί να ανυπομονούσες για τις διακοπές του φετινού καλοκαιριού. Λογικό. Μπορεί ακόμα να έχεις φρικάρει ολοκληρωτικά βλέποντας ότι ίσως δεν τα καταφέρεις τελικά να πας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, λες και με κάποιον μαγικό τρόπο φέρει εκείνος την ευθύνη. Είναι απλώς μια δύσκολη κατάσταση στην οποία πρέπει και οι δύο να δείξετε κατανόηση και να κάνετε υπομονή. Άλλωστε, υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι να περάσεις όμορφα ακόμη και στην πόλη, από τη στιγμή που αισθάνεσαι ερωτευμένος. 

2. Ξεκούρασε τον. Αν κάτσεις και το σκεφτείς, δεν χρειάζεσαι πραγματικά μια βραδινή έξοδο όταν απλά μπορείς να περάσεις μαζί του ολόκληρο το βράδυ χαϊδεύοντας και φροντίζοντας τον. Όχι μόνο θα τον ξεκουράσεις και θα τον ηρεμήσεις, αλλά θα τον κάνεις να συνειδητοποιήσει πόσο πολύτιμη είσαι στη ζωή του, αφού με την ψυχραιμία σου και το ενδιαφέρον σου θα έχεις αποδείξει ότι είσαι από τους ανθρώπους που στα δύσκολα θέλουν να δίνουν κι όχι μόνο να παίρνουν. Κι αυτό να ξέρεις δεν αγοράζεται ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου. 

3. Σάββατο βράδυ μέσα στο σπίτι. Νοικιάστε μια ταινία, κλειστείτε παρέα στην κουζίνα και φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό με τα χεράκια σας. Φτιάξτε και γλυκό. Οι δύσκολες ώρες θέλουν καλοπέραση και εσύ το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιος να σε αγαπάει.

4. Youtube.com. Έχεις παίξει ποτέ με κανέναν το παιχνίδι με το youtube, εκείνο όπου μία ο ένας και μία ο άλλος βάζουν τραγούδια που έχουν αγαπήσει πολύ και που τους σημάδεψαν; Oι ώρες θα περάσουν νερό και πολύ διασκεδαστικά, ενώ θα μάθεις για τον σύντροφο σου πράγματα και λεπτομέρειες που ούτε τις είχες φανταστεί.

5. Koιμηθείτε. Τόσο εύκολα και απλά. Αράξτε στον καναπέ, μείνετε για λίγο σιωπηλοί μέσα στην οικειότητα που σας δημιουργεί ο έρωτας και χαλαρώστε. Μπορεί να σας πάρει ο ύπνος αγκαλιά. Όταν ξυπνήσετε, θα ξέρετε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος σύντομος ύπνος της ζωής σας.

6. Υπάρχει και το μπαλκόνι. Το δεχόμαστε. Άνθρωπος είσαι και κάποια στιγμή θέλεις να πάρεις και λίγο αέρα. Αν έχει μεγάλο μπαλκόνι είσαι από τις τυχερές. Καθάρισε τον χώρο, στρώσε το τραπέζι, πάρε ένα ωραίο κρασί και κάλεσε τον σε δείπνο κάτω από τα αστέρια.

7. Σεξ. Ανακαλύψτε το από την αρχή. Απολαύστε ο ένας τον άλλον και βρείτε όλα αυτά που σας αρέσουν και δεν τα είχατε καν συνειδητοποιήσει.   About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares