Skip to main content

WOMAN POWER

Η δύναμη του μυαλού: πρόσεχε τι δεν εύχεσαι, γιατί μπορεί να μην έρθει ποτέ!

Όταν συνειδητοποίησα ότι μόλις ευχηθώ κάτι με μεγάλη δύναμη αυτό έρχεται και με βρίσκει


Νανά Χατζή

Αυτό που θα διαβάσεις, είναι μια αληθινή ιστορία. Και δεν θα το πιστέψεις, αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με την δύναμη του μυαλού, με τις υπερφυσικές δυνάμεις, ή με τους ανθρώπους που με μια ματιά λυγίζουν κουτάλια. Δεν τα πιστεύω και δεν με ενδιαφέρουν.  Κι όμως, μέσα στο πέρασμα των χρόνων, παρατήρησα ότι κάθε φορά που χώριζα από έναν σύντροφό μου διότι είχα ένα τεράστιο πρόβλημα μαζί του, ή υπήρχε κάποιο έλλειμμα στην σχέση, ευχόμουν με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο επόμενος να το πληροί απολύτως. Και ως εκ θαύματος, ο επόμενος σύντροφος ερχόταν “φορτωμένος” στο φουλ με το προσόν αυτό.

Για παράδειγμα όταν τα είχα με τον Φίλιππο που ήταν ένας σούπερ τύπος με απίστευτο χιούμορ, είχε ατονήσει ανησυχητικά το κομμάτι του σεξ, μέχρι που κατέρρευσε εντελώς. Πολύ ήθελα να συνεχίσω μαζί του, γιατί ήταν υπέροχος άνθρωπος, όμως 25 ετών πώς να συνεχίσω χωρίς καθόλου ερωτική ζωή. Μετά μεγάλης μου λύπης χώρισα και ευχήθηκα με όλη μου την δύναμη με τον επόμενο σύντροφο να αναπληρώσω το σεξ που δεν έκανα τόσα χρόνια.

Και έτσι έγινε.

Μπορεί ο Άρης να μην διέθετε το χιούμορ του Φίλιππου, όμως ζήσαμε μια υπέροχη πενταετία με απίστευτη ερωτική ένταση και θέρμη. Καθώς όμως χρωστούσε σε όποιον μιλούσε Ελληνικά και αρνιόταν να κάνει κάτι γι´ αυτό, όπως για παράδειγμα να δουλέψει, έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια, με την ευχή ο επόμενος μου σύντροφος να είναι εργατικός, να έχει όρεξη για ζωή και για δουλειά, να μπορώ να στηριχτώ επάνω του, να μην μου λέει ψέματα και να μην φοβάμαι ότι θα μας κυνηγούν οι εφορίες και οι δικηγόροι.

Και έτσι έγινε.

Όταν συνειδητοποίησα ότι μόλις ευχηθώ κάτι με μεγάλη δύναμη, με το 100% του μυαλού και της ύπαρξής μου, αυτό έρχεται και με βρίσκει, άρχισα να ζητώ πράγματα σημαντικά που μου έλειπαν πραγματικά. Αυτά αργούσαν, αλλά στο τέλος ερχόταν σχεδόν όλα. Όχι ακριβώς όπως τα ζήτησα, αλλά με κάποιες παραλλαγές. Το μόνο που ερχόταν όπως ακριβώς το ζητούσα, ήταν οι σύντροφοι…

Αυτό είναι μια αληθινή ιστορία και θα ήθελα να την πιστέψεις. Η μόνη λογική εξήγηση με την οποία μπορώ να ερμηνεύσω όλη αυτή την μεταφυσική κατάσταση, είναι ότι όταν θέλουμε κάτι με το 100% της ύπαρξής μας, τελικά το έλκουμε και το φέρνουμε κοντά μας. Φτάνει να το θέλουμε στο 100%. Καλή μας χρονιά!

Διαβάστε επίσης

WOMAN POWER

Οι ανώνυμες ηρωίδες της καθημερινότητάς μου

Αυτές γιορτάζουν... προχθές, σήμερα, αύριο και κάθε μέρα

WOMAN POWER

Ένα λουλούδι μόνο φτάνει;

Τι ζητάω την Ημέρα της Γυναίκας

WOMAN POWER

Αυτές είναι οι 70 "Πρώτες" Ελληνίδες!

Γυναίκες της αλήθειας, της δύναμης, της αγάπης, της ισορροπίας. Πίστεψαν στον εαυτό τους και τόλμησαν πρώτες αυτές.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;