Αυτά τα topmodels από τα ‘90s ακόμα αποτελούν έμπνευση για τα μακιγιάζ μας - AllYou.gr

Search

Αυτά τα topmodels από τα ‘90s ακόμα αποτελούν έμπνευση για τα μακιγιάζ μας

Έμπνευση από τις πιο αιθέριες παρουσίες της θαυμάσιας αυτής δεκαετίας!

20 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει ακόμη ή όχι, αλλά μια σχεδόν ολόκληρη Εβδομάδα Μόδας ήταν αφιερωμένη στην μόδα και κυρίως στα beauty looks της δεκαετίας του ’90.

Όλοι οι Αμερικανοί σχεδιαστές, σύσσωμοι επέλεξαν για τις Spring/Summer 2018 συλλογές τους, τα looks τους να συμπληρώνουν χτενίσματα και μακιγιάζ που είναι εμπνευσμένα από την θαυμάσια αυτή δεκαετία.

Το κατανοώ αυτό να ξέρεις. Και πιστεύω πάρα πολύ στο γεγονός, ότι η βασική πηγή έμπνευσής τους, ήταν μια από τις παρακάτω γυναίκες. Σε ποιες αναφέρομαι;

Μόλις στα 6 από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του χώρου του μόντελινγκ και της μόδας, από το ’90. Αμερικανίδες γυναίκες που σάρωσαν με την παρουσία τους την δεκαετία εκείνη και που ήταν ο λόγος που ξεκίνησε η γέννηση των supermodels.  

Οι γυναίκες αυτές λοιπόν, εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να αποτελούν πρότυπο στα θέματα της μόδας και κυρίως της ομορφιάς, με τις εμφανίσεις τους. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε παρά να μην νοσταλγούμε και κυρίως να εμπνεόμαστε ακόμη περισσότερο, από τις φωτογραφίες τους από την δεκαετία του ’90.

Αυτές σου προτείνω και εσένα να δεις σήμερα και με αφορμή τις τάσεις στην ομορφιά που προέκυψαν από τις μέχρι τώρα συλλογές των Spring 2018 συλλογών, να πάρεις έμπνευση από την πιο… αξιόπιστη πηγή ever!

Cindy Crawford

5women_from90s_inspo_beauty_01.jpg5women_from90s_inspo_beauty_02.jpg

Amber Valleta

5women_from90s_inspo_beauty_03.jpg5women_from90s_inspo_beauty_04.jpg

Christy Turlington

5women_from90s_inspo_beauty_05.jpg5women_from90s_inspo_beauty_06.jpg

Tyra Banks

5women_from90s_inspo_beauty_07.jpg5women_from90s_inspo_beauty_08.jpg

Stephanie Seymour

5women_from90s_inspo_beauty_09.jpg

Naomi Campbell

5women_from90s_inspo_beauty_10.jpg5women_from90s_inspo_beauty_11.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!