Skip to main content

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Κοντομήτρος

Live, Love, Laugh! (πολύ πρωτότυπο!)


Νίκος Κοντομήτρος

Αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή, δηλαδή να γράψω για τον εαυτό μου, είναι ίσως (σίγουρα, βασικά) μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της καθημερινότητας. Γιατί, αν με ρωτήσεις, δε θεωρώ ότι κάνω κάτι τρομερά ιδιαίτερο.
Αυτή είναι η μία εσωτερική μου φωνή. Για σένα, έγινε και εξωτερική. Η άλλη μου φωνή είναι πιο «κοινωνική», πιο «ανοιχτή» και πιστεύει ότι κάτι κάνω και εγώ καλά. Και νομίζω ότι το κάνω. Αυτή είναι η καθημερινή μου μάχη.
Τώρα, για τα υπόλοιπα: Αγαπώ πολύ τη μουσική. Για την ακρίβεια, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή. Ακούω πολύ Rihanna. Με έχει κάνει και RT στο twitter. Το official account. Ναι, αμέ. Διεθνή καριέρα. Και δεν το δηλώνω απλά.
Επίσης, μου αρέσει να ψάχνω, να βρίσκω (το ελπίζω) και να γράφω. Και το επάγγελμα μου αρέσει. Και το allyou μου αρέσει. Ελπίζω, και σε σένα.
Τέλος, τελευταία έχω ανακαλύψει και τα βιβλία αυτοβελτίωσης. Ωραίος κόσμος αυτός και θέλω να τον ανακαλύψω. Και θα το κάνω!
P.S: Σπουδάζω παράλληλα «Δημοσιογραφία» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, γιατί είμαι και νέος και φοιτητής, FYI!

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νάντια G.

I’m not a princess, my needs are more like a queen!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Τόνια Τζαφέρη

Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου τον εαυτό μου.
Xμμμ... αμήχανη στιγμή.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ιλένα Μπόγρη

Της αρέσει να παίζει παιχνίδια, αλλά μόνο όταν όλοι οι παίκτες περνούν τέλειααααα! Δεν της αρέσει να βάζει τελείες στον γραπτό λόγο κι η μεγάλη της αδυναμία είναι η λέξη (αφού).

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.