Skip to main content

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Τόνια Τζαφέρη

Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου τον εαυτό μου.
Xμμμ... αμήχανη στιγμή.




Ονομάζομαι Τόνια, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω δημοσιογραφία και τώρα που έφυγε αυτό από την μέση, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου... είτε έγραφα στο ημερολόγιο μου, είτε χόρευα, είτε έπαιζα με τις φίλες μου στην αυλή του σπιτιού μου μέχρι αργά, ανησυχώντας τους πάντες.

Δίπλα στην θάλασσα και στα βουνά νιώθω ανέμελη και ότι ανήκω εκεί. Η γοητεία της πόλης όμως, είναι κάτι που με κερδίζει. Όπως και το καλοκαίρι. Είναι σίγουρα η εποχή μου. Αλμύρα, ήλιος, θάλασσα και ξεχωριστούς ανθρώπους... Όλα γίνονται πιο όμορφα.
Η φλόγα για εξερεύνηση, για απόκτηση νέων εμπειριών και γνωριμία νέων  ανθρώπων είναι έντονη. 

Η δημοσιογραφία θα έλεγα είναι το πεπρωμένο μου. Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με την γραφή, την επικοινωνία, με celebrities, events, εξερεύνηση και περιγραφή γεγονότων. Δεν ήξερα ότι όλα αυτά γίνονται επάγγελμα. Να που γίνονται. Από τα 11 μου παρακολουθούσα φανατικά τον ξένο τύπο, στα 14 δημιούργησα ένα blog στο οποίο έγραφα θέματα που θεωρούσα ενδιαφέροντα. Μετά ήρθε το κανάλι στο youtube, το οποίο έκλεισα μετά από 4 μήνες. Μετά την πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή στο spam radio fm πριν 3 χρόνια, ένιωσα ευτυχισμένη που μπήκα σε αυτή τη σχολή.

Η συνεργασία μου με το allyou.gr ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Την στιγμή που είχα αποκτήσει αρκετές γνώσεις από το πανεπιστήμιο και ήθελα να δω πως πραγματικά είναι η εργασία στα media και στα μέσα. 

Αγαπώ την μόδα, την ομορφιά, τους χαμογελαστούς, αισιόδοξους ανθρώπους και τις όμορφες ψυχές. Α, και την ποίηση! Άλλωστε τι θα είχαμε απογίνει χωρίς όμορφους ανθρώπους και τέχνη; Με το θέατρο και τον κινηματογράφο δεν τα πηγαίνω πολύ καλά, ούτε με τους αλαζόνες. Προτιμώ τα βιβλία, τον χορό, την ποίηση και τα graffiti.

Αυτά νομίζω μπορώ να πω. Μην σας κουράζω άλλο...
Ανυπομονώ για πολλά καινούργια και μοναδικά θέματα και φυσικά για όμορφες συνεντεύξεις.
 

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νάντια G.

I’m not a princess, my needs are more like a queen!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Κοντομήτρος

Live, Love, Laugh! (πολύ πρωτότυπο!)

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ιλένα Μπόγρη

Της αρέσει να παίζει παιχνίδια, αλλά μόνο όταν όλοι οι παίκτες περνούν τέλειααααα! Δεν της αρέσει να βάζει τελείες στον γραπτό λόγο κι η μεγάλη της αδυναμία είναι η λέξη (αφού).

Προτεινόμενα