Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δες την νέα συλλογή της MAC που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ημέρα της Μητέρας

“Like a mom”



Ξέρω ότι έχεις λατρέψει τα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας MAC και αυτή από την μεριά της, βάζει όλη την δημιουργικότητα της για να λανσάρει κάθε φορά ακόμη καλύτερα προϊόντα, τα οποία θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση, κάνοντας μας να νιώθουμε ακόμη πιο όμορφες.

Η MAC δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει κάτι νέο και αφιερωμένο σε αυτήν την ιερή ημέρα. Την ημέρα της Μητέρας. Με αφορμή την γιορτή αυτή, κυκλοφόρησε μια συλλεκτική συλλογή με Kits και μοναδικές συσκευασίες, οι οποίες είναι φυσικά ιδανικές για δώρο στην μητέρα σας, πόσο μάλλον όταν της αρέσει το μακιγιάζ και η ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/B_1yZRkF_lL/

Φυσικά τις συλλογές θα τις προμηθευτούμε και εμείς, αφού περιέχουν 3 προϊόντα χειλιών τα οποία θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα επαγγελματικό και άψογο αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα η νέα συλλογή της MAC, περιέχει δυο Mother’s Day Kit σε δυο διαφορετικές αποχρώσεις:

Το SPRING FOR RED LIPS KIT περιέχει 1 Cremesheen Lipstick σε απόχρωση Brave Red Cremesheen, 1 Lip Liner σε απόχρωση Cherry και ένα primer χειλιών Prep & Prime Lip

 

  

 

Το MOTHER NEUTRAL KIT περιέχει 1 Cremesheen Lipstick σε απόχρωση Creme in Your Coffee, 1 Lip Liner σε απόχρωση Dervish και ένα primer χειλιών Prep & Prime Lip.

 

 

 

Note: Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα από 6/5 αποκλειστικά online, στο maccosmetics.gr και στα e-shops των συνεργαζόμενων αλυσίδων καλλυντικών.

 

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30