Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Shag κούρεμα: όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις

Και τα 4 πιο εμβληματικά shag κουρέματα που αξίζει να δοκιμάσεις


Κέλλυ Νόβακ

Ένα από τα πιο hot κουρέματα αυτή την στιγμή είναι το shag, του οποίου η ανάλαφρη αισθητική, έχει ένα άκρως σέξι αποτέλεσμα. Οι αέρινες ουρές και τα κυματώδη layers του έχουν την μαγική ιδιότητα να κάνουν αυτό το κούρεμα ιδανικό για όλα τα πρόσωπα και στιλ μαλλιών. 

Αυτό το «εύκολο» στιλ για τα μαλλιά, το οποίο δεν απαιτεί και πολύ περιποίηση έχει υπάρξει ένα από τα αγαπημένα κουρέματα πολλών γυναικών της showbiz. Κάποια από αυτά έχουν μείνει στην ιστορία και χαραγμένα στην μνήμη μας για πάντα.

Μήπως λοιπόν πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ το shag κούρεμα, για να γράψεις και εσύ την δική σου ιστορία;

Alexa Chung

Αν δεν έχεις δει ποτέ την Alexa με άσχημα μαλλιά είναι γιατί την σώζει το shag κούρεμά της με αφέλειες και χαλαρές «ακατάστατες» μπούκλες.

4iconicshags-01.jpg

 

Jennifer Aniston

Το “The Rachel”, το φημισμένο κούρεμα της Aniston,  πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα της στην τηλεοπτική σειρά Friends. Ήταν –και παραμένει να είναι- ένα κούρεμα που όλες οι γυναίκες έκαναν στα ‘90s. Μιας και επιστρέφει η μόδα της δεκαετίας αυτής, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να το δοκιμάσεις!

4iconicshags-02.jpg

 

Stevie Nicks

Για το απόλυτο boho chic look, εμπνεύσου από την queen των ‘70s Stevie Nicks, η οποία επέλεξε ένα μακρύ shag για τα μαλλιά της.

4iconicshags-03.jpg

 

Chloë Sevigny

Η γνωστή ηθοποιός έχει πάρει… master στο κούρεμα αυτό, καθώς το εφαρμόζει αρκετά συχνά. Το αγαπημένο μας; Αυτό όπου χωρίς αφέλειες, χωρίς φράντζα και απλά χωρίζοντας τα μαλλιά της στην μέση, αποδίδει πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα!

4iconicshags-04.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;