Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

9 φορές που θέλαμε να είχαμε τα μαλλιά της Emma Stone

Η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά που περπατάει στο κόκκινο χαλί!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, είναι ταλαντούχα, όμορφη και έχει και ωραία μαλλιά! Όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν την Emma Stone που καμιά φορά μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να έχει τόσα καλά μαζί!

Είναι η ευγενική και κουλ φύση της που μας κάνει να την θαυμάζουμε και εκείνη αλλά κυρίως τα μαλλιά της. Αχ, αυτά τα μαλλιά της! Είναι πάντα τόσο άψογα. Είναι κομψά και μοντέρνα παράλληλα. Κάθε της χτένισμα! Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι μπορεί να τα υποστηρίζει αλλά και το ότι σίγουρα έχει ένα καλό hairstylist δίπλα της. Όπως και να έχει εμείς μπορούμε με τις παρακάτω φωτογραφίες να εμπνευστούμε και σίγουρα να βρούμε μια φωτογραφία που να μας «κάνει», και που θα δείξουμε την κομμώτρια μας και θα της πούμε: “Αυτό το χτένισμα θέλω!”

9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-01.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-02.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-03.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-04.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-05.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-06.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-07.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-08.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-09.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.