9 φορές που θέλαμε να είχαμε τα μαλλιά της Emma Stone

Η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά που περπατάει στο κόκκινο χαλί!

Κέλλυ Νόβακ

Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, είναι ταλαντούχα, όμορφη και έχει και ωραία μαλλιά! Όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν την Emma Stone που καμιά φορά μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να έχει τόσα καλά μαζί!

Είναι η ευγενική και κουλ φύση της που μας κάνει να την θαυμάζουμε και εκείνη αλλά κυρίως τα μαλλιά της. Αχ, αυτά τα μαλλιά της! Είναι πάντα τόσο άψογα. Είναι κομψά και μοντέρνα παράλληλα. Κάθε της χτένισμα! Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι μπορεί να τα υποστηρίζει αλλά και το ότι σίγουρα έχει ένα καλό hairstylist δίπλα της. Όπως και να έχει εμείς μπορούμε με τις παρακάτω φωτογραφίες να εμπνευστούμε και σίγουρα να βρούμε μια φωτογραφία που να μας «κάνει», και που θα δείξουμε την κομμώτρια μας και θα της πούμε: “Αυτό το χτένισμα θέλω!”

9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-01.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-02.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-03.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-04.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-05.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-06.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-07.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-08.jpg 9-reasons-why-emma-stone-is-our-hair-hero-09.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares