Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

2 beauty looks της Gigi Hadid που θα σε εμπνεύσουν

Ναι, η Gigi Hadid είναι το αγαπημένο μας beauty icon. 


Κέλλυ Νόβακ

Όταν μιλάμε για τη Gigi Hadid, ένα από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε, είναι η ιδιαίτερη ομορφιά της. Αυτή την ομορφιά, ενισχύει και αναδεικνύει πάντα σωστά και αυτό γιατί γνωρίζει καλά τι της ταιριάζει.

Pixel
Pixel

Σημαντικό, όμως, είναι πάντα, ότι διαθέτει μια περιποιημένη και λαμπερή επιδερμίδα, πάνω στην οποία δεν φοβάται να πειραματιστεί, μέσα από bold μακιγιάζ.

Παρακάτω σου παρουσιάζω μερικά από τα καλύτερα beauty looks της, τα οποία είναι κατάλληλα για τις καθημερινές εμφανίσεις σου αλλά και για μια βραδινή εξόρμηση. Είμαι σίγουρη ότι οι παρακάτω εμφανίσεις της Gigi Hadid θα σε εμπνεύσουν για να δημιουργήσεις και εσύ παρόμοια looks και θα αποδείξουν ότι το γνωστό μοντέλο δεν είναι τυχαία το αγαπημένο μας beauty icon!

 

All-Day Looks

2beautylooks-gigi-hadid-001.jpg
 

Η Gigi δίνει πάντα βάση σε μια λαμπερή επιδερμίδα, την οποία τονίζει μέσα από ένα highlighter το οποίο εφαρμόζει, στη μύτη, ζυγωματικά, στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και στο V πάνω στα χείλη. Τα χείλη της αναδεικύνει διακριτικά μέσα από ένα ματ κραγιόν.

Για να αποκτήσεις και εσύ χείλη σαν της Gigi, αρκεί να χρησιμοποίησεις το Velvet Teddy ματ κραγιόν της MAC Cosmetics, του οποίου η nude απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις τονικότητες δέρματος! 
 

2beautylooks-gigi-hadid-002.jpg

 

Nighttime Looks

2beautylooks-gigi-hadid-003.jpg
 

Glam και ακόμη περισσότερη λάμψη, διαθέτουν τα βραδινά looks του γνωστού μοντέλου. Και σε αυτή την περίπτωση επιμένει σε μια λαμπερή όψη, αλλά και μια bold απόχρωση κραγιόν, από πιο σκούρες και drama-type αποχρώσεις, όπως αυτές του βαθύ μωβ και καφέ, μέχρι τις πιο διαχρονικές και θηλυκές, όπως αυτές του κόκκινου αλλά και πορτοκαλί. Τα looks αυτά, συχνά συμπληρώνει άλλοτε με smokey σκιές ματιών και άλλοτε με πιο ανοιχτόχρωμες σαμπανιζέ και nude, οι οποίες είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Για κατακόκκινα χείλη σαν της Gigi, επέλεξε το Ruby Woo ματ κραγιόν της MAC Cosmetics, το οποίο θα γίνει το αγαπημένο σου lipstick για την Άνοιξη!
 

000.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις