Κουρέματα 2020: Αυτά τα κουρέματα θα σε εμπνεύσουν

Βαρέθηκες τα μαλλιά σου;  Ώρα για αλλαγή asap με εκπληκτικά κουρέματα.

Κέλλυ Νόβακ

Μήπως βαρέθηκες τα μαλλιά σου; Ναι, και εγώ. Δηλαδή, αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μας, είναι ένα που καθορίζει πολύ την διάθεσή μας. Αν νιώθουμε ότι έχουμε ένα ωραίο χτένισμα, ένα όμορφο κούρεμα, μια απόχρωση που μας κολακεύει, τότε αισθανόμαστε εκπληκτικά.

Και ναι, το να κάνουμε μια αλλαγή μπορεί καμιά φορά να είναι λίγο τρομακτική διαδικασία, αλλά όταν τελικά καθόμαστε στην καρέκλα του/της κομμώτριάς μας και κάνουμε αυτό το… βήμα, τότε νιώθουμε πιο φρέσκιες, πιο ανανεωμένες.

Και επειδή, πλησιάζει σιγά-σιγά το καλοκαιράκι και ειδικά τότε αισθανόμαστε την ανάγκη να πειραματιστούμε με κάτι καινούργιο, εγώ σου προτείνω να το κάνεις με ένα ενδιαφέρον κούρεμα.

Είτε πρόκειται για ένα κουλ, κοντό pixie, είτε για ένα αυστηρό bob, εμπνεύσου με τα παρακάτω looks και τόλμησε με μια ενδιαφέρουσα αλλαγή!

newhaircuts_summer_01.jpgnewhaircuts_summer_02.jpgnewhaircuts_summer_03.jpgnewhaircuts_summer_04.jpgnewhaircuts_summer_05.jpgnewhaircuts_summer_06.jpgnewhaircuts_summer_07.jpgnewhaircuts_summer_08.jpgnewhaircuts_summer_09.jpgnewhaircuts_summer_10.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @soojmoojAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares