Αν βαρέθηκες τις πλεξούδες αυτές θα σε κάνουν να τις λατρέψεις ξανά

Ποτέ ξανά…. «βαρετές» πλεξούδες!

Κέλλυ Νόβακ

Είναι χρόνια τώρα από τα χτενίσματα που βλέπουμε στα κεφάλια πολλών γυναικών. Ο λόγος για τις πλεξούδες τις οποίες επιλέγουν πολλές γυναίκες για τις εμφανίσεις τους. Μια όμορφη πλεξούδα είναι εντυπωσιακή και σίγουρα… βολική! Άπαξ και υιοθετήσεις αυτό το look για τις επόμενες 2-3 ημέρες δεν θα χρειαστεί να ξανακουμπήσεις τα μαλλιά σου!

Παρόλα αυτά, όσο κι αν έχεις αγαπήσεις αυτό το χτένισμα όλα αυτά τα χρόνια, είναι λογικό να έχεις φτάσει σε ένα σημείο που να λες: «Φτάνει πια! Αρκετά!».

Ειδικά, αν είσαι φαν αυτού του χτενίσματος και κάνεις συχνά τα μαλλιά σου σε πλεξούδα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις δοκιμάσει πολλά διαφορετικά στιλ.

Παρακάτω λοιπόν, θα δεις ότι θα αγαπήσεις και πάλι αυτό το χτένισμα! Λαμβάνοντας έμπνευση από τις πασαρέλες και όχι μόνο, οι παρακάτω πλεξούδες είναι fashion forward και γενικά πολύ…. κουλ! Θα προσφέρουν μια φρέσκια ματιά στο χτένισμα αυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείς να τους αντισταθείς και θα θέλεις να κάνεις μία asap!

8braids_summer_01.jpg8braids_summer_02.jpg8braids_summer_03.jpg8braids_summer_04.jpg8braids_summer_05.jpg8braids_summer_06.jpg8braids_summer_07.jpg8braids_summer_08.jpg

Φωτος: Pinterest

Κεντρική φωτό: Instagram @yarashahidiAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares