6 στιλ αφελειών για εσένα που θέλεις μια αλλαγή - AllYou.gr

Search

 

6 στιλ αφελειών για εσένα που θέλεις μια αλλαγή

Ο απόλυτος οδηγός για τις αφέλειες!

14 Νοεμβρίου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Θέλεις να κάνεις αφέλειες αλλά δεν είσαι σίγουρη τι στιλ να κάνεις; It’s OK. Όλες «κολλάμε» όσον αφορά τις αφέλειες. Πρόκειται για ένα κούρεμα που όλες θέλουμε να τεστάρουμε, αλλά κάτι μας «κρατάει». Κάτι μας δυσκολεύει. Και αυτό, γιατί όσον κι αν βλέπουμε αφέλειες σε άλλες γυναίκες και να είναι ένα look που να μας αρέσει, δεν ξέρουμε αν θα μας αρέσει πάνω μας!

Πώς μπορούμε όμως να το αποφασίσουμε αυτό; Αρχικά, η βασικότερη δουλειά που πρέπει να κάνεις, είναι να συμβουλευτείς την/ον κομμώτρια/τη σου. Ένας ειδικός που θα δει το πρόσωπό σου και τον τύπο μαλλιών σου, θα μπορέσει να σου πει καλύτερα τι χρειάζεσαι και τι σου ταιριάζει. Γιατί ως γνωστό, οι αφέλειες θέλουν καθημερινή περιποίηση ώστε να δείχνουν πάντα όμορφες πάνω σου!

Έπειτα, καλό είναι να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει μόνο ένα στιλ αφελειών, αλλά πολλά! Ανάλογα λοιπόν, με τον τύπο μαλλιών σου, μπορείς πιο εμπεριστατωμένα να αποφασίσεις τι θέλεις!

Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζω 6 στιλ αφελειών για… όλα τα γούστα!

Αν σου αρέσει κάποιο απ’ αυτά, δείξε το στον/ην hairstylist σου και κάντε μια κουβέντα για το αν είναι καλή επιλογή για τα μαλλιά σου!

 

Μικροσκοπικές αφέλειες (Baby Bangs)

6stylesbangs_01.jpg 

Ανάλαφρες αφέλειες (Feathered bangs)

6stylesbangs_02.jpg

Πλαϊνές αφέλειες (Curtain Bangs)

6stylesbangs_03.jpg 

Σγουρές αφέλειες (Curly Bangs)

6stylesbangs_04.jpg Αφέλειες «φράντζα» (Side Bangs) 6stylesbangs_05.jpg Ένα μήκος αφέλειες (Blunt Bangs) 6stylesbangs_06.jpg 

Φωτός: Pinterest

Κεντρική φωτό: Irina Nakonechnaya / Unsplash

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!