Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ρυτίδες τέλος! Αυτό το ισχυρό κοκτέιλ βιταμινών είναι η λύση

Σύμφωνα πάντα με τις επιστημονικές έρευνες 


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο λόγος για τις Βιταμίνες C και A.  Δεν είναι μόνο δυο από τα πιο ισχυρά και δραστικά συστατικά αντιγήρανσης, αλλά όπως αναφέρουν οι δερματολόγοι είναι από τις πιο ευεργετικές ουσίες και μπορούν να λειτουργήσου προς όφελος του δέρματός μας. Οι Καθαρές Βιταμίνες C και A που υπάρχουν στον οργανισμό μας, αλλοιώνονται φυσικά με την πάροδο του χρόνου, επομένως είναι ισχυρές όταν είναι φρέσκιες. Υπάρχει όμως ένα ακόμα μυστικό: Η μία δρα πιο σωστά το πρωί και η άλλη το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Βιταμίνη C βελτιώνει την άμυνα της επιδερμίδας για να μπορεί να εξουδετερώνει τις φθορές. Δρα στην επιφάνεια της  για να φωτίσει, να δώσει ομοιόμορφο τόνο και να βελτιώσει την υφή. Προλαμβάνει τις βλάβες που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει ενάντια σε μελλοντικές φθορές.  

Τη νύχτα, κατά τη διαδικασία αναζωογόνησης της επιδερμίδας, η Βιταμίνη A εισχωρεί βαθύτερα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Με την πάροδο του χρόνου, βοηθά την επιδερμίδα να εμφανίζεται αναζωογονημένη, γραμμές και ρυτίδες «γεμίζουν» και ο τόνος της ανακτάται. Επιπλέον, συμβάλει ορατά στη μείωση οποιασδήποτε φθοράς προκαλείται κατά τη διάρκεια της ημέρας ή έχει προκληθεί στο παρελθόν, έτσι ώστε να ξυπνάτε με ένα φρέσκο, πρωινό ξεκίνημα. 

Θαυματουργός συνδυασμός υψηλής συγκέντρωσης καθαρής Βιταμίνης C 10% (Ασκορβικό Οξύ) και Βιταμίνης A (Ρετινόλη) 

Το Clinique Fresh Pressed Clinical χρησιμοποιεί Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ) και Βιταμίνη A (Ρετινόλη) που είναι καθαρές, φρέσκιες, ισχυρές, ελάχιστα επεξεργασμένες ώστε να μην περιέχουν πρόσθετες ουσίες. 

Συσκευασία καινοτομίας που προστατεύει την ισχύ της σύνθεσης 

Για μέγιστη φρέσκια μορφή και ισχύ, η καθαρή Βιταμίνη C σε συγκέντρωση 10% είναι σφραγισμένη σε έναν αεροστεγή θάλαμο μέσα σε ένα προστατευμένο από το φως φιαλίδιο και η καθαρή Βιταμίνη A (Ρετινόλη) σε υγρή μορφή προστατεύεται σε ένα θάλαμο με διπλό τοίχωμα. Απελευθερώνονται μέσα στο Αντιγηραντικό Καταπραϋντικό Διάλυμα, μόνο όταν ενεργοποιούνται για πρώτη φορά και αναμειγνύονται. 

Ενεργοποιώντας τις Βιταμίνες C και A ακριβώς πριν από την πρώτη χρήση, θα έχεις εγγυημένα μέγιστη ισχύ

Τα αποτελέσματα

- Άμεσα: Λάμψη:+36% με την πρώτη πρωινή χρήση.

- Μετά από 1 εβδομάδα: Λείανση και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

- Μετά από 4 εβδομάδες: Μείωση των λεπτών ρυτίδων του προσώπου.

- Μετά από 12 εβδομάδες: Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος, μείωση σε βάθος των ρυτίδων έκφρασης και αυτών του μετώπου.

 

S19_HERO_DISTORTION_FRESHPRESSED_HORIZONTAL_1_GL_RGB.jpg Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας  

Τρόπος Χρήσης για το Fresh Pressed Clinical:

Για να το ενεργοποιήσεις, αφήνεις το καπάκι στη θέση του. Αφαιρείς το προστατευτικό φύλλο αλουμινίου. Πιέζεις σταθερά το εσωτερικό έμβολο 2 φορές για να απελευθερώσεις τη Βιταμίνη στο αντιγηραντικό καταπραϋντικό διάλυμα. Ανακινείς για 15 δευτερόλεπτα πριν από κάθε χρήση.

• Ημέρα – Πώς να Εφαρμόσεις τη Βιταμίνη C: Ανακινείςκαλά πριν από κάθε χρήση. Πιέζεις 2-3 φορές το έμβολο για να πάρεις την προτεινόμενη ποσότητα ανά χρήση (περίπου 2 σταγόνες). Χρησιμοποιείς το αναμιγμένο με την κρέμα σας. Απόφυγε την περιοχή των ματιών. 

• Νύχτα – Πώς να Εφαρμόσειςτη Βιταμίνη A: Ανακινείςκαλά πριν από κάθε χρήση. Πιέζεις 2-3 φορές το έμβολο για να πάρεις την προτεινόμενη ποσότητα ανά χρήση (περίπου 2 σταγόνες). Απλώνεις μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναμιγμένο με την κρέμα σου. Απόφυγε την περιοχή των ματιών

Σημείωση ΣΟΣ: η Βιταμίνη A είναι γνωστό ότι προκαλεί φωτοευαισθησία. Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού κατά τη διάρκεια της χρήσης καθώς επίσης και για εβδομάδα(-ες) μετά από αυτήν.

 

clinique2.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.