Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα καλύτερα booster προσώπου

6 Skin Boosters που μπορούν να αλλάξουν την επιδερμίδα σου


Ζωή Γκόρου

Τα skin boosters προσώπου, ένα νέο, επιπλέον βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, ήρθε για να μείνει.

Η ιδέα πίσω από τη ύπαρξη όλων και περισσότερων skin boosters στα brands ομορφιάς είναι απλή: οι σύγχρονες γυναίκες ζουν μια απαιτητική, γρήγορη καθημερινότητα κι έτσι αναζητούν ολοένα και περισσότερα λύσεις για άμεσο boost ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης.

Ακόμα, αυξάνονται συνεχώς οι παράγοντες που συντελούν στη γήρανσή της. Οι ρύποι της πόλης, το στρες και η έλλειψη ύπνου, μας κάνουν να αναζητούμε διαρκώς κάτι που θα δώσει ένα boost στην ομορφιά μας.

"Πότε το χρησιμοποιώ; "

Κλασική ερώτηση και δικαιολογημένη καθώς μιλάμε για έξτρα βήμα. Η απάντηση είναι καθημερινά αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν από κάθε άλλο βήμα στην ρουτίνα ομορφιάς (δηλαδή πριν το σέρουμ ή την ενυδατική).

Beauty tip: Μπορείς για ακόμα καλύτερο boost να το αναμείξεις με την ενυδατική σου κρέμα.

"Ποια η διαφορά των skin booster με τα serum ομορφιάς; "

Καλή ερώτηση. Θα πρέπει να ανιμετωπίσεις τα skin boosters ως την ενίσχυση της λειτουργίας του επιδερμιδικού φραγμού ο οποίος διαταράσσεται καθημερινά από εξωτερικές επιθέσεις όπως είναι η ρύπανση και το άγχος.

Mε απλά λόγια, αυτό που προσφέρουν το χρειάζεσαι: Ενισχύουν απίστευτα τις άμυνες της επιδερμίδας και απογειώνουν την ομορφιά σου!

Βρες το δικό σου ανάλογα με τις ανάγκες σου:

Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική θεραπεία

Αναμιγνύεις καθημερινά 3-4 σταγόνες από το Detox Booster της Clarins με την κρέμα ημέρας σου κι έχεις εξασφαλίσει την άμυνα της επιδερμίδα σου ενάντια στην μόλυνση της πόλης και όλους τους εξωτερικούςπαράγοντες που προκαλούν την οξείδωση και την γήρανσή της.

80023556_original_original_1.jpg

Κηλίδες και σημάδια κούρασης

Το διφασικό Wild Rose για Λάμψη & Επανόρθωση με 15% Vitamin C, της Korres σβήνει τις κηλίδες και απομακρύνει την θαμπάδα από την 1η κι όλας εφαρμογή.

SD_07_T23_1344F_NC_X_EC_0.jpg

Ενυδάτωση στo full

Τo ενυδατικό booster προσώπου Mineral 89 της Vichy είναι ένας μοναδικό συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Κλειδώνει απίστευτα την υγρασία στην επιδερμίδα σου και γίνεται το αγαπημένο booster του καλοκαιριού.

11499284-5474568553446385.jpg

Άμεση σύσφιξη και ελαστικότητα

Το Εlastin Refil Cream Booster της Frezyderm εμπλουτίζει με ελαστίνη την κρέμα ημέρας σου και ενισχύει την ελαστικότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας. Κατάλληλο για κάθε ηλικία.

frezyderm-elastin-refill-cream-booster-5ml.jpg

Βαθιά ενυδάτωση κατά των ατελειών

Με το Aqua Beelicius της Apivita θα προσφέρεις στην επιδερμίδα σου ένα σούπερ καλοκαιρινό κοκτέιλ ενυδάτωσης με εκχύλισμα λουλουδιών, αλόη και υαλουρονικό οξύ ενώ θα περιορίσεις την εμφάνιση ατελειών.

apivita-aqua-beelicious-booster-30ml.jpg

Απίστευτη λάμψη!

Με 100 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι, το Caprure Youth Glow Booster του Dior είναι η πολυτελής επιλογή που θα χαρίσει λάμψη στο δέρμα σου ακόμα και μέτα από μια κουραστική ημέρα.

horizon_covers_Y0996006_C099600012_E01_ZHC.jpg

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός