Skip to main content

ASK THE EDITOR

3 νέα hi tech προϊόντα για υπέροχο βλέμμα

Ρίξε μια ματιά σε ό,τι πιο νέο έχει προσγειωθεί στα beauty stands


Ζωή Γκόρου

Εάν θέλεις να κάνεις focus στα μάτια τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Η ευαίσθητη αυτή περιοχή των ματιών χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να νικήσει το χρόνο και να δείξει λαμπερή. Το νεανικό βλέμμα δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται. Θυμίσου μόνο ότι στην περιοχή αυτή η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή από οποιοδήποτε σημείο. Επιπλέον είναι η το σημείο του προσώπου μας όπου ο χρόνος γράφει πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο με τη μορφή ρυτίδων. 

Kράτα budget για σέρουμ που δουλεύει 

Για να εξασφαλίσεις μάτια πλάνα, θα πρέπει να μην παραμελείς κάθε πρωϊ την ενυδάτωση της περιοχής αυτής. Μάλιστα έαν ο στόχος σου είναι η αντιγήρανση τότε επένδυσε σε ένα τεχνολογικά προηγμένο serum ματιών όπως η . To διφασικό αυτό προϊόν περιέχει ένας δραστικό συνδυασμό, εμπλουτισμένο με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα του οίκου, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά. Ταυτόχρονα εφαρμόζεται και δρα σε όλη την περιοχή, ακόμα και στην περιοχή των φρυδιών! 

 

Ανακάλυψε την πιο "'έξυπνη" μάσκαρα της αγοράς 

Η μάσκαρα είναι αγαπημένο εργαλείο κάθε beauty girl  που θέλει να αποκτήσει άμεσα μάτια-μαγνήτες! Εάν η μάσκαρα είναι βασικό προϊόν στην τσάντα σου τότε θα λατρέψεις την πιο hi-tech εκδοχή της που δεν είναι αλλή από την πρώτη μάσκαρα τεχνητής νοημοσήνης True 5 in 1 Genius της Avon που προσφέρει απίστευτο όγκο, διαχωρισμό και μήκος. Είναι έξυπνη γιατί για τη δημιουργία της η Avon, χρησιμοποίησε τον αλγόριθμο Genius, ένα αποκλειστικό εργαλείο μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης, που αναζήτησε, διάβασε και αξιολόγησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο σχόλια καταναλωτών στα Social Media, προκειμένου να εντοπίσει όλα όσα αναζητούν από μία μάσκαρα, ώστε να δημιουργήσει ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες τους.

 

 

To πιο long play eyeliner στα stands

Τα 60's φέτος είναι πίσω στη μόδα κι έτσι λέμε να εμφανίσουμε τα eyeliner. Αναζητώντας εκείνο που το βάζεις το πρωϊ και μένει tattoo έως το βράδυ στο look ανακαλύψαμε το υγρό eyeliner Tattoo Liner της Maybelline New York. Διαρκεί όλη την ημέρα, γράφει άψογα και έχει αδιάβροχη σύνθεση χωρίς να μουντζουρώνει. Εξασφαλίζεις το cat's eyes της χρονιάς με μία κίνηση. Αγαπήσαμε! 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου