Πες μου την ηλικία σου να σου πω πιο προϊόν ομορφιάς να προσθέσεις

Ανάλογα σε ποια δεκαετία της ζωής σου βρίσκεσαι

Ζωή Γκόρου

Σε κάθε όμορφη φάση της ζωής μας, ο εαυτός μας, όπως και η επιδερμίδα μας ζητά από εμάς διαφορετικά πράγματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας είναι να τις παρατηρούμε και να παίρνουμε απόφαση να τροποποιούμε την ρουτίνα ομορφιάς μας προσθέτοντας αυτό που πια ήρθε η ώρα να προσθέσουμε χωρίς αναβολές.

Στα 20+

Οκ, έχεις ξεκινήσει με την ενυδατική σου κρέμα το πρωϊ. 'Οχι και βράδυ (μη ζητάμε και πολλά). Οκ, και με το καθαρισμό, αφαιρείς το μακιγιάζ εκτός από τα βράδια που γυρνάς αργά και το μόνο που βλέπεις μπροστά σου είναι το κρεβάτι ή πιο κοντά ο καναπές. Είσαι στη δεκαετία που η επιδερμίδα θα σου συγχωρέσει και τις ατασθαλίες σου. Να ξέρεις όμως ότι εδώ θα θέσεις τις βάσεις για μια υγιή και φρέσκια όψη. Ξεκίνησε λοιπόν με την κρέμα ματιών. Η λεπτή αυτή περιοχή της επιδερμίδας χρειάζεται ενυδάτωση από μικρή ηλικία για να παραμείνει λαμπερή και ξεκούραστη.

 

 

Στα 30+

Εδώ αρχίζουν τα καλύτερα, η ενέργειά σου είναι απίστευτη αλλά τι μπορεί να γίνει με την αυτή την θαμπάδα που έχει αρχίζει να γίνεται ενοχλητική; Lady, ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρουτίνα ομορφιάς σε μία εμπλουτισμένη με βιταμίνη C που χαρίζει λάμψη και καταπολεμά τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Μπορείς αρχικά να αλλάξεις κρέμα ημέρας σε μια πιο σοφιστικέ που να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά ή να προσθέσεις ένα booster προϊόν στη ρουτίνα σου. Η αλλαγή στο πρόσωπό σου θα είναι εντυπωσιακή!

 

 

Στα 40+

Είσαι στη χρυσή εποχή σου αλλά για στάσου! Μαζί με τις υπερ-δυνάμεις να, και μια ρυτίδα κάπου. Μην σε πιάνει άγχος είναι από το μεγάλο CV. Γύρνα προς το νεσεσέρ σου και άρχισε την αντικατάσταση. Αλλάζεις κρέμα ημέρας ώστε να έχει SPF και δεν παραλείπεις το αντηλιακό ούτε το χειμώνα. Το κυριότερο όμως είναι ότι επενδύεις πια στον εαυτό σου όπως πολύ καλά η ζωή σε έχει μάθει να κάνεις. Κι έτσι επενδύεις και ένα εξαιρετικό σέρουμ με αντιγηραντικά συστατικά ως ένα πιο δραστικό συστατικό ενάντια στο χρόνο.

 

 

Στα 50+

Wise and beautiful. Είσαι διαβασμένη γνωρίζεις τις εταιρείες καλλυντικών και επενδύεις σωστά. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου για να ανακτήσεις την ελαστικότητα μεγάλο ρόλο παίζει η καλή προσωπική ζωή, η γυμναστική, η διατροφή και μια καλή κρέμα νύχτας. Η κρέμα αυτή είναι πια must γιατί θα σου εξασφαλίζει την ανανέωση που ζητάς γιατί ενεργεί το βράδυ, την ώρα δηλαδή που επιδερμίδα "εργάζεται" σκληρά για να επανορθώσει ζημιές. Μην την θεωρείς λιγότερο σημαντική.

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares