Skip to main content

ASK THE EDITOR

Οι νέες αφίξεις στα beauty stands

Eδώ θα βρεις μόνο εκείνα τα νέα προϊόντα που αξίζουν την προσοχή σου


Ζωή Γκόρου

#KORRESGreekYogurt

Η νέα προβιοτική μάσκα προσώπου Ηydra Biome της Korres Natural Products ήρθε για να κατακτήσει το μπουντουάρ σου και να κάνει το απόλυτο βραδινό reset στην επιδερμίδα σου! Δημιούργησε άμεσα χώρο γιατί αναφερόμαστε σε ένα μυστικό ομορφιάς που έρχεται να κουμπώσει τέλεια με όλες τις καθημερινές ανάγκες μιας γυναίκας της πόλης. Τι ακριβώς προσφέρει; Η Hydra Biome με την εξαιρετική βελούδινη υφή, αποτελεί ένα εξαιρετικά δυνατικό δόση ενυδάτωσης, καταπράϋνσης και αύξησης της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Τη δύναμή της την οφείλει στο Ελληνικό γιαούρτι, ένα Ελληνικό μυστικό ομορφιάς γεμάτο προβιοτικά και την τεχνολογία Hydra-Biome που αποτελεί ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα ενάντια στο στρες, την κοκκινίλα και την απώλεια υγρασίας. 'Εχει γίνει ήδη viral σε όλα τα μεγάλα γυναικεία μέσα σε όλο τον κόσμο!

 

Ήρθε για να μείνει

Αυτό που συμβαίνει με το καινούργιο κραγιόν Power Stay 16Hours της Αvon είναι ότι πραγματικά έχει εξαιρετική υφή με ματ αποτέλεσμα και ό,τι ναι, δεν φεύγει με τίποτα και το καλύτερο; Δεν τρέχει. Φάγαμε, ήπιαμε και αυτό έμεινε στη θέση του για αρκετές ώρες. Αφαίρείται εύκολα με απλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Θα το βρεις σε πολύ ωραίες αποχρώσεις.

  

 

Μια zen αγκαλιά για την επιδερμίδα

Εάν είσαι zen τύπος θα αγαπήσεις αυτό το νεό προϊόν. Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Origins γνωστή για την zen, φυσική προσέγγισή της στην ομορφιάς φέρνει και στην Ελλάδα την best seller κρέμα της GinZing. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Hydra-Hug ™και εμπλουτισμένη με τα εκχυλίσματα Ginseng προσφέρει στην επιδερμίδα σου συνεχή ενυδάτωση πολλών ωρών, αισθητά έντονη λάμψη και δροσερή φρεσκάδα χάρη στο μείγμα αιθέριο έλαιου και γκρέιπφρουτ.

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια