Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 organic προϊόντα ομορφιάς που λατρέψαμε

Tα organics προϊόντα ομορφιά θέλουν ψάξιμο. Τα κάναμε για εσένα


Ζωή Γκόρου

Θα μας βρεις συχνά στην Πράσινη Πλευρά της Ομορφιάς. Την αγαπούμε για την φιλοσοφία της και τις συνθέσεις της που νιώθουμε ότι μας φροντίζουν με τον πιο καθαρό τρόπο. Ονειρευόμαστε ένα μέλλον που θα μπορούμε όλο περισσότερο να αφαιρούμε. Να αφαιρούμε συστατικά, αντικείμενα, άχρηστες συνήθειες. 

Πότε ένα προϊόν είναι οργανικό; 

Για να μπορέσει να κερδίσει τον τίτλο του organic προϊόντος ένα καλλυντικό θα πρέπει να πληρεί ορισμένες προδιαγραφές. Τα οργανικά καλλυντικά προέρχονται από 100% φυσικές, "καθαρές" πρώτες ύλες, έχουν μικρή λίστα χημικών συστατικών στην πίσω ετικέτα τους και μια σειρά από πιστοποιήσεις από παγκόσμιους οργανισμούς όπως ECOCERT, Cruelty Free (ενάντια στα πειράματα σε ζώα), Paraben free, GMO Free (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί), Vegan. Οι πρώτες ύλες που προέχονται από ζώα είναι ένα τεράστιο ΝΟ όπως και τα συνθετικά αρώματα και τα χρώματα. 

Γιατί να τα επιλέξω;

Γιατί έχεις απαιτητική επιδερμίδα (τα organic προϊόντα αντιδρούν εξαιρετικά στις ευαισθησίες) είσαι ξεκάθαρα υπέρ της καθαρής ομορφιάς και υπέρμαχος ενός πιο πράσινου μέλλοντος που σέβεται τα ζώα και τις πρώτες ύλες του πλανήτη. 

Που μπορώ να τα αγοράσω; 

Αποκλειστικά σε σούπερ μάρκετ με βιολογικά τρόφιμα και on line σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Organicbrands.gr 

Ποια προϊόντα έχετε να μου προτείνετε; 

Τα οργανικά προϊόντα έχουν την ιδιαιτερότητα ότι εάν πραγματικά κάνουν στην επιδερμίδα σου τότε δύσκολα τα αλλάζεις. Για αρχή μπορούμε με ασφάλεια να σου προτείνουμε τα παρακάτω: 

 

 

Στην Avalon cosmetics ξεχωρίζει το καθαριστικό τζελ Intence Defence με βιταμίνη C με λεμόνι και λευκό τσάι. Φωτίζει απίστευτα το δέρμα και το βοηθά ως πρώτο βήμα να μειώσει το οξειδωτικό στρες και τελικά τις ρυτίδες. Θα το αγαπήσεις για το τοπ άρωμα εσπεριδοειδών.

 

 

 

Οργανικό λάδι αντιγήρανσης με έλαιο argan και σταφύλι Detox της Νaobay που χαρίζει απίστευτη αίσθηση ελαστικότητας στην επιδερμίδα και είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικό.  Απλώνεις 3-4 σταγόνες το βράδυ σαν θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Θα το βρεις στο organicbrands.gr 

 

To organic Kραγιόν Baims είναι από 100% φυσικό εκχύλισμα από πυρήνα βερίκοκου που ενυδατώνει πολύ τα χείλη. Το καλύτερο απ' όλα είναι η συσκευασία του από ξήλο μπαμπού και όχι πλαστικό ώστε να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.  Θα το βρεις σε πολλές αποχρώσεις στο organicbrands.gr 

     

Ίσως το καλύτερο αποσμητικό στην κατηγορία των organics προϊόντων. To Τea Tree της Jason είναι όσο πιο αγνό και απαλαγμένο από χημικά μπορεί να είναι ένα προϊόν για την περιοχή αυτή.   

 

 

Το εντελώς αγνό καθαρό Pure - Castille Soap του Dr. Bronner's με λεβάντα είναι κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά ενώ είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των πινέλων σου. Το φυσικό άρωμα λεβάντας θα σε βοηθήσει  να απολαύσεις έναν ήρεμο ύπνο. Ιδανικό για μία after office περιποίηση στον εαυτό σου!  Θα το βρεις στο organicbrands.gr 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη