Skip to main content

ASK THE EDITOR

Oι πιο glam αφίξεις ομορφιάς

Ξεκινάμε να βάζουμε στο μάτι Χριστουγεννιάτικα δώρα για μας


Ζωή Γκόρου

Μόλις έφτασαν στα beauty stands είναι ολόφρεσκα, λαμπερά και glamorous. Ακόμα υπόσχονται στην τιμή και την υπόληψη του νεσεσέρ μας να μας προσφέρουν το πιο ενημερωμένο pampering.

Miss Daydreamer

Kόλλησες στη λέξη daydreamer; Είσαι κι εσύ μία από αυτές που κάνουν όνειρα ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά; Εξαιρετικά. Στα καταστήματα Hondos Center μόλις έφτασαν τα αρώματα Μiss Kay σε μορφή purse spray για να σου φτιάξουν τη μέρα. Fun και λαχταριστά καλύπτουν τη διάθεσή σου για κάθε στιγμή. Ακόμα και τη στιγμή που κάποιος σου μιλάει και εσύ κοιτάς έξω από το παράθυρο χωρίς να ακούς. Ναι, beauty υπάρχει άρωμα και για αυτό!

Eco girls ενωμένα, ποτέ νικημένα!

 Εάν αυτό είναι το σύνθημά σου, εάν η οικολογία και οι σκέψεις σου για το 2019 είναι πάνω στη σωτηρία του πλανήτη αλλάζεις άμεσα νεσεσέρ. Βάλε μέσα υποαλλεργικά προϊόντα, χωρίς mineral oil, parabens και γλουτένη όπως τα HypoAllergenic. Φτιάχτηκαν με αγάπη για την επιδερμίδα σου και τον πλανήτη από φυσικά συστατικά και είναι τέλεια ιδέα για εσένα που μόλις ξεκινάς τα βήματά σου στο μακιγιάζ αλλά και για τις γυναίκες που αγαπούν το λαμπερό natural look. 

  

Σου προτείνουμε τις σκιές και τις πούδρες σε χρυσές αποχρώσεις που είναι το trend των φετινών γιορτών. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center.

   

Hey, Signorina 

Μία από τις πιο trendy αφίξεις στα perfume bar των καταστημάτων καλλυντικών είναι η συλλογή Signorina Ribelle του Salvatore Ferragamo. 'Eνα άρωμα ανεξάρτητο αλλά και ρομαντικό για εσένα που νιώθεις ότι παίζεις και στα δύο στρατόπεδα.

   

California dreaming 

 'Eνα μυστικό ομορφιάς τύπου Χόλυγουντ είναι εδώ για να σου εξασφαλίσει την party perfect όψη των γιορτών. Η δεκάλεπτη μάσκα προσώπου Youthmud GlamGlow είναι ένα επαναστατικό προϊόν που αγαπούν οι σταρ. Επειδή κι εσύ είσαι μία από αυτές, μπορείς να δοκιμάσεις στο πρόσωπό σου την υφή πομάδας με συστατικά από την Μεσογειακή θάλασσα που προσφέρουν μία άμεση και εντυπωσιακή αντιοξειδωτική δράση λούζοντας την επιδερμίδα στο φως. Ιδανική για πριν το βραδινό μακιγιάζ σου. 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department