Skip to main content

ASK THE EDITOR

Άψογα φρύδια με 5 κινήσεις

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο



Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας, όπως συνηθίζουν να λένε, αφού ο ρόλος τους, στην τελική μας εικόνα είναι καθοριστικός. Τα όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν το τέλειο βλέμμα και τονίζουν την νεανικότητα των ματιών  μας. Όπως και να έχει, τα τέλεια φρύδια είναι must και σίγουρα έχεις αναρωτηθεί άπειρες φορές πώς μερικές γυναίκες έχουν πετύχει το απόλυτο αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας τόσο αρμονικά το υπόλοιπο μακιγιάζ.

 

 

Αν θέλεις να γίνεις και εσύ γκουρού των φρυδιών και όλοι να θαυμάζουν τα δικά σου φρύδια, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, που με λιγότερο κόπο και αυτά τα μυστικά, θα αποκτήσεις πολύ σύντομα, βλέμμα γεμάτο ένταση!

Πρώτο από όλα, δώσε το ιδανικό σχήμα. Χρησιμοποίησε το τσιμπιδάκι για τα φρύδια προκειμένου να πετύχεις το σχήμα. Πρέπει να θυμάσαι πως η αρχή των φρυδιών βρίσκεται πάντα επάνω από την εσωτερική γωνία των ματιών, ενώ η εξωτερική άκρη τους βρίσκεται στην προέκταση της πλάγιας ευθείας που περνά από την εξωτερική γωνία των ματιών. Η γωνία του φρυδιού θα πρέπει να περνά, νοητά, από την εξωτερική πλευρά της ίριδας του ματιού.

 

 

Ξεφορτώσου τις ανεπιθύμητες τριχούλες. Με ένα βουρτσάκι χτένισε απαλά τα φρύδια σου προς τα πάνω και με προσεκτικές κινήσεις αφαίρεσε όσες τριχούλες είναι εκτός του σχήματος που θέλεις να δώσεις. Δώσε έμφαση στην εσωτερική πλευρά, κάτω από το φρύδι, λιγότερο ενδιάμεσα στα φρύδια και σχεδόν καθόλου στο πάνω μέρος του φρυδιού.

Μην ξεχάσεις το τριμάρισμα. Χτενίζεις ξανά τα φρύδια σου και όποιες τριχούλες είναι πιο μακριές και ξεφεύγουν από το σχήμα, με απαλές κινήσεις κόβεις ελαφρά τις άκρες τους.

 

 

Γέμισε τα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις, χρησιμοποίησε το κατάλληλο προϊόν (μολύβι, gel σκιά ή πούδρα) για να γεμίσεις τα κενά, ώστε να δείχνουν πιο έντονα. Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος του φρυδιού, σχημάτισε κάθετες και οριζόντιες μικρές γραμμούλες, όμοιες με αυτές που έχει το φρύδι, φτάνοντας στο τελείωμα του. Το μυστικό κρύβεται στην απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις. Προσπάθησε να είναι αρκετά κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου και βάλε ελάχιστη ποσότητα στην μπροστινή πλευρά, τονίζοντας περισσότερο την γωνία και το τελείωμα του φρυδιού.

 

 

Μάσκαρα ή gel για το τελείωμα. Για να διατηρήσεις τα υπέροχα φρύδια σου, σε πλήρη αρμονία περισσότερες ώρες, εφάρμοσε στο τέλος διάφανο gel ή μάσκαρα φρυδιών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department