Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών για να αγοράσεις τώρα online

Για βλέμμα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου

 



Η κρέμα ματιών είναι εκείνο το θαυματουργό καλλυντικό, που μπορεί να μετατρέψει το κουρασμένο και ταλαιπωρημένο βλέμμα σου, στον πιο όμορφο και λαμπερό καμβά. Παράλληλα όμως είναι και το πιο παραμελημένο καλλυντικό στην περιποίηση του προσώπου σου, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά και οι δύο πως μια το ξεχνάς, μια το αγνοείς και μια δεν επενδύεις σωστά για αυτό. Όμως αν σκεφτείς πόσο ευαίσθητη και πολύπαθη είναι η περιοχή κάτω από τα μάτια, τότε σίγουρα θα της δώσεις την σημασία που της χρειάζεται.

 

 

Με την κατάλληλη κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σου, δηλαδή αν έχεις μαύρους κύκλους, σακούλες, πρηξίματα, λεπτές γραμμές ή και ρυτίδες, μπορείς να δώσεις ζωντάνια και νεανικότητα στο βλέμμα σου στην στιγμή. Τώρα λοιπόν, που πλησιάζουν και οι γιορτές, άσχετα με το πως θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, εσύ οφείλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά αναζωογονημένη. Αν θέλεις να αποκτήσεις ζωηρό και ξεκούραστο βλέμμα μια για πάντα, μην το σκέφτεσαι άλλο, κάνε scroll down και ξεκίνα τις αγορές. 

Ginzing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff, Origins: Αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα και απαλή υφή, χάρη  στην σύνθεσή της με κόκκους καφέ, ginseng και εκχύλισμα μανόλιας.

Hydraphase Intense Eyes, La Roche Posay: Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης ματιών με υαλουρονικό οξύ. Κατάλληλη για τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης, τα πρησμένα βλέφαρα και τους μαύρους κύκλους.

 

 

All About Eyes Rich, Clinique: Πλούσια ενυδατική κρέμα ματιών, μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σκιές και τις λεπτές γραμμές. Βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου.

 

 

Revitalizing Supreme+Global Anti Aging Cell Power Eye Balm, Estee Lauder: Θρεπτικό balm, βελτιώνει σημαντικά τη σφριγηλότατα και την ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών και μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων.

 

 

Visionnaire Yeux, Lancôme: Δροσερό balm με τριπλή επανορθωτική δράση στην εμφάνιση των ρυτίδων, τους μαύρους κύκλους και το οίδημα. Λειτουργεί εξαιρετικά σαν primer πριν την εφαρμογή του concealer.

 

 

Greek Yoghurt, Korres: Δροσερή κρέμα ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη με πρε- και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού και εκχύλισμα rhodiola rosea στοχεύει στο ανανεωμένο και ξεκούραστο βλέμμα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση