Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 μάσκες προσώπου για να λάμπεις στο ρεβεγιόν

H κρίσιμη κίνηση που θα σε βοηθήσει, σήμερα, να λάμψεις 


Ζωή Γκόρου

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κι εσύ  ετοιμάζεσαι πυρετωδώς. Είσαι, μέσα σου, έτοιμη και αποφασισμένη να περάσεις ζάχαρη, έξω σου όμως, παρατηρείς ότι το break των Χριστουγέννων βρίσκει την επιδερμίδα σου γκρίζα και κουρασμένη. Η λύση δεν είναι να βάλεις περισσότερες στρώσεις μείκ απ. Μην το κάνεις αυτό!  Ακόμα και το πιο απαλό μακιγιάζ πρέπει να γνωρίζεις ότι ξεκινά από μια καθαρή, ενυδατωμένη και φωτεινή επιδερμίδα.

Ο πολύτιμος βοηθός ομορφιάς σου είναι αυτή τη φορά οι μάσκες προσώπου, αυτοί οι πολύτιμοι βοηθοί που έρχονται να φέρουν με μια κίνηση λίγο παραπάνω glam στο πρόσωπό σου. Οι μάσκες -ανάλογα με τις ιδιότητές τους- δίνουν τη δυνατότητα της express λύσης γιατί περιέχουν συνθέσεις που μπορούν να ανανεώσουν την επιδερμίδα σε χρόνο ρεκόρ. 

Ποια μάσκα είναι η κατάλληλη για πριν το ρεβεγιόν; 

Η μάσκα προσώπου που σήμερα έχεις ανάγκη θέλει ψάξιμο. Θα πρέπει να είναι αρκετά «έξυπνη», να προσφέρει άμεση θεραπεία spa και να συνδυάζει την ενυδάτωση, τη λάμψη και την ξεκούραστη όψη.

Ποιος είναι ο πιο επαγγελματικός  τρόπος για να την εφαρμόσω; 

Ξεκίνησε με ένα καλό καθαρισμό του προσώπου ώστε να αφαιρέσεις ρύπους και λιπαρότητα ή τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο θα προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου να είναι φρέσκια και να δεχτεί καλύτερα τη μάσκα. Αν χρησιμοποιείς αφρό ή τζελ που αφροποιείται, δώσε περισσότερο χρόνο για να κάνεις μασάζ στη ζώνη Τ. Ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό ώστε οι πόροι της επιδερμίδας να είναι ανοιχτοί για να δεχτούν το προϊόν. Στη συνέχεια άπλωσε λίγη ποσότητα από τη μάσκα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

 

 

 

Τι να κάνω με τα μάτια; 

Η μάσκα προσώπου δεν πρέπει να μπει στην περιοχή των ματιών! Αν στο σημείο παρατηρείς μαύρους κύκλους ή κούραση, μπορείς πριν το μακιγιάζ να απλώσεις σαν βάση λίγη ενυδατική κρέμα ειδική για τα μάτια.  Για μια πιο... άψε σβήσε λύση, ιδανικά είναι τα patches (επιθέματα) ματιών μίας χρήσης που τοποθετείς στην περιοχή και μειώνουν αισθητά το πρόβλημα. 

Κάναμε για εσένα, πριν από εσένα, μια πολύ σημαντική δουλειά: Ψαξαμε, βρήκαμε δοκιμάσαμε!  Δοκίμασε , λοιπόν, τις παρακάτω μάσκες και θα δεις καλό (και άμεσα!) 

 

Η νέα άφιξη της ομορφιας που έχει γίνει ήδη παγκόσμιο hit είναι η μάσκα προσώπου Hydra-Biome με ελληνικό γιαούρτι της Korres. Είναι μια πολυχρηστική μάσκα και ένα superdose προβιωτικών που ηρεμούν την επιδερμίδα, της χαρίζουν φρεσκάδα και λάμψη. 

 

Μία πολύ ωραία λύση είναι η Insta-Masque της Nuxe με ενεργό άνθρακα που θα σου προσφέρει 2 σε 1: Detox που το χρειάζεσαι και απίστευτη λάμψη σε χρόνο d.t

 


'Ενα μυστικό ομορφιάς του Χόλυγουντ στο πρόσωπό σου: Η Youthmud (σε μορφή πομάδα) μάσκα GlamGlow, Ηοllywood California θα καταφέρει το ακατόρθωτο: να σε πάει ως το σημερινό ρεβεγιόν και επιδερμίδα μίας σταρ. 

 

  

     
Η Pure Clay Glow Mask της L' Oreal περιέχει 3 είδη αργίλου και εκχυλίσματα κόκκινης άλγης που θα σου χαρίσουν ένα γρήγορο facial ελαφριάς απολέπισης και ανανέωσης. 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός