Skip to main content

ASK THE EDITOR

Bronzer: Ηλιοκαμένη όψη με λαμπερό τελείωμα

Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό καλλυντικό 

 



 

Το καλοκαίρι πλησιάζει, όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις διακοπές προς το παρόν, ούτε και για την ξαπλώστρα με το κοκτέιλ στο χέρι κάτω από τον καυτό ήλιο. Η ηλιοθεραπεία θα πρέπει να περιμένει, όμως όχι και η ηλιοκαμένη επιδερμίδα, που τόσο λαχταρούμε κάθε καλοκαίρι. Μην σκας όμως, γι’ αυτό υπάρχουν τα bronzers! Η λεγόμενη τερακότα είναι το καλλυντικό που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το καλοκαιρινό νεσεσέρ, αφού χαρίζει στο πρόσωπο σου το «ζεστό» εφέ που δημιουργούν οι ακτίνες του ηλίου, χωρίς φυσικά να κινδυνεύεις από τις βλαβερές του επιπτώσεις. Τα bronzers, είτε σε μορφή πούδρας είτε σε κρεμώδη υφή, ανανεώνουν το μακιγιάζ τόσο το πρωί, όσο και στις βραδινές εξόδους, προσφέροντας πλούσια λαμπερή όψη με ζεστούς τόνους. Πριν σου προτείνω τα καλύτερα bronzers που θα βρεις στην αγορά αυτή την στιγμή, σου υπενθυμίζω πως μπορείς να εφαρμόσεις την τερακότα σου περισσότερο στα ζυγωματικά και την μύτη ενώ πρόσθεσε πινελιές στο μέτωπο και το πηγούνι. Διαφορετικά, επίλεξε να την φορέσεις κάτω από το foundation για ηλιοκαμένο φινίρισμα.

Crème Bronzer Bronze, Max Factor: Χαρίζει λαμπερό, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα και ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

 

 

Bronzer Soft & Gentle της σειράς Mineralize Skinfinish, MAC: Μια πολυτελής, βελούδινα απαλή πούδρα προσώπου με λαμπερό αποτέλεσμα.

 

True Bronze Pressed Powder Bronzer, Clinique: Το ανάλαφρο bronzer σε μορφή πούδρας δημιουργεί φυσικό, χρυσαφένιο μαύρισμα. Απλώνεται και προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση μαυρίσματος. Λατρέψαμε την Sunkissed - Μπρονζέ ροζ  απόχρωση.

 



Diorskin Mineral Nude Bronze, Dior: Nέα πούδρα για υγιή λάμψη, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία για μοναδικό, φυσικό αποτέλεσμα μαυρίσματος.

 

 

Bronze Goddess Powder Bronzer, Estée Lauder: Απαλή, μη λιπαρή πούδρα που δημιουργεί ένα σαγηνευτικό, χάλκινο μπρονζέ αποτέλεσμα.

 

 

Cocoa & Coconut Bronzer, Korres: Μεταξένια πούδρα μαυρίσματος, εμπλουτισμένη με Κακάο και έλαιο Καρύδας, για φυσική, γεμάτη υγεία, ηλιοκαμμένη όψη.

 

 

Bronze Lights, Smashbox:  Η ειδική του φόρμουλα του προσαρμόζεται τέλεια στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας, δίνοντας το απόλυτο sunkissed αποτέλεσμα.

 

 

Master Bronzer Palette, Maybelline: Χαρίζει ηλιοκαμένο look χρησιμοποιώντας τις τεχνικές contouring & strobing.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ