Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αναλλοίωτο μακιγιάζ ακόμα και όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο

Τα «μαγικά» spray που θα σε σώσουν το καλοκαίρι

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η πλειοψηφία των γυναικών λατρεύουμε το μακιγιάζ και ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε και να υιοθετήσουμε τα νέα trend της σεζόν. Όμως το make up look, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να γίνει ανυπόφορο τις πολύ ζεστές ημέρες, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε το επιθυμητό stay in place μακιγιάζ, λόγω ζέστης, ιδρώτα, σκόνης και να θέτουμε και την επιδερμίδα μας σε κίνδυνο, με τον συνδυασμό των παραπάνω. Σίγουρα καμιά μας δεν το θέλει αυτό, ούτε φυσικά είναι λύση να κάνουμε στην άκρη τα αγαπημένα μας πινέλα του μακιγιάζ για τους επόμενους 2,3 μήνες.

Την απάντηση στο ερώτημα «Και τότε τι κάνουμε;» δίνουν φυσικά τα setting ή fixing sprays, που όλοι οι επαγγελματίες make up artists χρησιμοποιούν και σφραγίζουν τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα  μόνο με ένα φσιτ. Τα σταθεροποιητικά σπρέι στην ουσία λειτουργούν σαν ένα πέπλο προστασίας από τους προαναφερθέντες παράγοντες, οι οποίοι καταστρέφουν το μακιγιάζ από στιγμή σε στιγμή. Δεν τρέχει, δεν αφήνει να δημιουργηθούν λεπτές γραμμές από το make up ή την πούδρα, δεν προκαλεί λιπαρότητα. Είναι εκεί για να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου και να ενισχύσουν την φυσική λάμψη του προσώπου σου. Και το καλύτερο; Ένα κύμα δροσιάς αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα σου, όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο. Αν λοιπόν, θέλεις να διατηρήσεις το κραγιόν σου για ώρες στην θέση του ή να μην βγάλει λιπαρότητα το make up σου (παρά την καταπληκτική φόρμουλα του), δεν έχεις παρά να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου μια από τις παρακάτω εγγυημένες επιλογές. Ματ ή λαμπερό αποτέλεσμα; Εσύ αποφασίζεις.

Fix+ Magic Radiance , MAC

 

 

 

All-Nighter Makeup Setting Spray, Urban Decay

 

 

 

Top Secrets Hydrating Makeup Setting Spray, YSL

 

 

 

Dream Satin Mist Setting Spray, Maybelline

 

 

 

Make-Up Setting Spray, The Body Shop

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια