Skip to main content

ASK THE EDITOR

Dear eye patches: Ευχαριστώ που ήσασταν εκεί τα δύσκολα πρωινά

Λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα σε χρόνο d.t.

 



 

Οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου έχουν τρυπώσει από το παράθυρο και εσύ ανοίγεις σιγά σιγά τα μάτια. Τεντώνεσαι χαριτωμένα, σκέφτεσαι το ημερήσιο πρόγραμμα σου και χαμογελάς αντικρύζοντας την όμορφη ηλιόλουστη ημέρα που έχει και σήμερα. Φτάνεις στο μπάνιο και κάπου εδώ τα πάντα γύρω σου «σκοτεινιάζουν» με το θέαμα που αντίκρυσες στον καθρέφτη. Μαύροι κύκλοι, σακούλες και…για μια στιγμή  «λεπτές γραμμές είναι αυτά εδώ;». Αυτό που μόλις περιέγραψα είναι ένα true story βγαλμένο από την καθημερινότητα της κάθε μιας μας, αφού το μόνο σίγουρο είναι πως σε όλες μας έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές, είτε λόγο βραδινού ξεφαντώματος, είτε ολονύχτιας εργασίας, είτε επειδή μας αρέσει να βλέπουμε Netflix μέχρι το ξημέρωμα.

 

 

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και επηρεάζεται σημαντικά εκτός των άλλων και από τους περιβαλλοντικούς ρύπους καθώς και από beauty προϊόντα (μακιγιάζ, κρέμες) με «βαριές» συνθέσεις, για αυτό και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ασφαλώς ο καλοκαιρινός ήλιος είναι ακόμα ένας εχθρός της περιοχής αυτής, αφού προκαλεί επιπλέον προβλήματα. Τα ταλαιπωρημένα και πρησμένα μάτια είναι εφιάλτης για όλες μας, αφού όταν οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι είναι πολύ έντονοι, λίγα πράγματα μπορούμε να «σώσουμε» με το concealer. Ευτυχώς στα «δύσκολα» αυτά πρωινά, τα eye patches, οι μάσκες ματιών είναι εδώ για να βοηθήσουν την κατάσταση. Τα επιθέματα αυτά για την under eye area, περιέχουν ένα cocktail συστατικών που καταπραΰνουν και αναζωογονούν τα μάτια στην στιγμή. Η χρήση τους μπορεί να γίνεται καθημερινά είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι, αλλά και μεμονωμένα στις στιγμές που επιβάλλονται. Plus, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού και ο επαρκής ύπνος μειώνουν δραστικά το πρόβλημα.

Εμείς συλλέξαμε τα καλύτερα eye patches της αγοράς και στα συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

FlashPatch Eye Gels, Patchology: Επιθέματα τζελ που απελευθερώνουν ενυδατικά συστατικά για αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και λιγότερο κουρασμένο βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/CCrApr1nmhE/

Smoothing and Relaxing Patches, Klorane: Χαλαρωτικά patches λείανσης, πλούσια σε ανθόνερο κυανοκενταυρίδας. Δρουν ενάντια στα σημάδια κόπωσης, ενώ ξεκουράζουν και δροσίζουν έπειτα από έκθεση στον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/CAvy-OxjOY6/

LiftActiv Hyalu Eye Patches, Vichy: Επιθέματα ματιών με καθαρό υαλουρονικό οξύ. Γεμίζουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αναζωογονώντας το περίγραμμα των ματιών.

https://www.instagram.com/p/BqP3sCJgNQ2/

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estee Lauder: Μάσκα ματιών με 20 φορές περισσότερα συστατικά από την αποκλειστική τεχνολογία επιδιόρθωσης της Estee Lauder ChronoluxCB™. Σε 10 λεπτά, τα μάτια δείχνουν πιο ξεκούραστα και αναζωογονημένα.

https://www.instagram.com/p/B1jJ5TrnD2w/?utm_source=ig_embed&ig_mid=XXfG1gABAAHlPYuWc7UIJJUNE-Ne

Revitalization Hydrogel Eye Patch, Frezyderm: Αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης, η οποία ανανεώνει το δέρμα, ενυδατώνει για 8 ώρες, λειαίνει πρώτες ρυτίδες & λεπτές γραμμές και το βλέμμα δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

https://www.instagram.com/p/Bx6y187lUqL/

Glow Eye Patches, Erborian: Λαμπερό βλέμμα με τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα. Το περίγραμμα των ματιών αποκτά μια ιριδίζουσα, φυσική λάμψη. Αυτή η μάσκα είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γλυκόριζας.

https://www.instagram.com/p/BzyLpEalv3C/

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.