Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτά τα φθινοπωρινά αρώματα αξίζουν μια θέση στο boudoir σου

Υποδεχόμαστε την νέα σεζόν με τις πιο σαγηνευτικές ευωδιές

 



 

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να μας υπενθυμίζουν πως το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει φύγει, ωστόσο εμείς προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το γλυκό φθινόπωρο που είναι μια ανάσα μακριά. Νέες τάσεις, νέα προϊόντα και κυκλοφορίες περιμένουν να τις ανακαλύψεις, ώστε να υποδεχτείς την νέα σεζόν ενημερωμένη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Το ίδιο ισχύει και με το άρωμα σου, αφού αυτή την εποχή στο προσκήνιο εμφανίζονται ξανά αισθησιακές ευωδίες φθινοπωρινών φρούτων, μπαχαρικών αλλά και ζεστές ξυλώδεις νότες. Πορτοκάλι, βανίλια, musk, αχλάδι, βασιλικός, πραλίνα είναι από τα βασικά συστατικά που απαιτούν οι μυρωδιές του φθινοπώρου. Και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πως το άρωμα παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς μια ευχάριστη εσάνς μπορεί να αλλάξει με τη μία την διάθεση, σου παρουσιάζουμε τα top φθινοπωρινά αρώματα που αξίζουν την προσοχή σου. Για να υποδεχτείς, λοιπόν, την νέα σεζόν γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση, ανανέωσε το άρωμα σου και θα με θυμηθείς!

Issey Miyake, IGO Nectar D'Issey Eau de Parfum: Γαργαλιστικές νότες από αχλάδι, σαγηνευτικό τριαντάφυλλο και εξωτικό σανδαλόξυλο.

 

 

 

Giorgio Armani , My Way Eau de Parfum: Το Περγαμόντο από την Καλαβρία συναντά το Άνθος πορτοκαλιού από την Αίγυπτο αποπνέοντας μία λαμπερή φωτεινότητα στις νότες κορυφής που ενισχύεται με ένα λαμπερό μπουκέτο Tuberose και Γιασεμί από την Ινδία.

 

 

 

BYREDO, Lil Fleur Eau De Parfum:  Στην καρδιά του χορεύει το δαμασκηνό τριαντάφυλλο, το οποίο συνδυάζεται μεθυστικά με το φραγκοστάφυλο και το μανταρίνι.

 

 

 

Jo Malone London, Poppy & Barley Eau de Cologne: Ένα ζωντανό, floral άρωμα εμπλουτισμένο με τριαντάφυλλο και βιολέτα, γεμάτο με ζουμερά μαύρα φραγκοστάφυλα.

 

 

 

DOLCE&GABBANA , The only one, Eau de Parfum: Η επληκτική ένωση της βιολέτας και του καφέ ζωντανεύει ένα γοητευτικό λουλουδάτο άρωμα, ενώ η βανίλια και του πατσουλί του δίνουν μια ευαίσθητη και δυναμική πλευρά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.