Skip to main content

ASK THE EDITOR

Πώς θα πετύχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών εφαρμόζοντας αυτά τα κορυφαία eyebrow gels

Είναι τα προϊόντα που θέλεις να έχεις στο νεσεσέρ σου



Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό του προσώπου στο οποίο ολοένα και περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να δίνουν σημασία, αυτό δεν είναι άλλο από τα φρύδια.

Σύμφωνα με τους makeup artists αλλά και τους experts της ομορφιάς, αυτά αποτελούν την «κορνίζα» του προσώπου, καθώς όταν είναι περιποιημένα, δηλαδή καθαρά και καλοσχηματισμένα, τότε μπορούν να αναδείξουν τα γοητευτικά του στοιχεία, ακόμα και αν απλά εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα και φυσικά, να απογειώσουν ένα μακιγιάζ.

Η φροντίδα των φρυδιών και η συντήρηση τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί τακτικές επισκέψεις στο αγαπημένο σου brow bar, την επιλογή της ιδανικής τεχνικής για το σχηματισμό τους αλλά και περιποίηση στο σπίτι με εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία ενισχύουν την ανάπτυξη της τρίχας, όπως το καστορέλαιο.

Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις εκείνες που δεν προλαβαίνεις να κλείσεις το ραντεβού σου, γιατί η ατζέντα σου είναι ασφυκτικά γεμάτη με υποχρεώσεις ή στην περίπτωση της καραντίνας που δεν επιτρέπει την επίσκεψη στην ειδικό;

Η λύση βρίσκεται στα eyebrow gels, προϊόντα τα οποία έχουν τη μορφή mascara και θα τα βρεις είτε με χρώμα είτε χωρίς. Πρόκειται για φόρμουλες που χαρίζουν  άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε φρύδια που δεν τιθασεύονται εύκολα, ενώ τους χαρίζουν τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό και έχει μεγάλη διάρκεια, ώστε να νιώθεις άνεση όλη μέρα.

Ως beauty editor και brow freak έχω δοκιμάσει πολλά από τα brow gels που κυκλοφορούν στην αγορά και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μια μίνι λίστα με εκείνα που ξεχώρισα και που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις κι εσύ.

24H BROW SETTER, BENEFIT COSMETICS

Αυτό το αόρατο gel για σχηματισμό και κράτημα σταθεροποιεί τις τρίχες των φρυδιών και κλειδώνει το μακιγιάζ ώστε να μην εξαφανιστούν τα φρύδια σου δια μαγείας.

 

BROW DEFINER FIX & COLOR WATERPROOF, RADIANT

Χαρίζει στα φρύδια τέλειο σχήμα, χρώμα που διαρκεί όλη μέρα και τέλεια κάλυψη ακόμα και στις λευκές τρίχες. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με κερί ρητίνης και πολυμερές προσφέρει non – transfer και αδιάβροχες ιδιότητες, ενώ το επαγγελματικό βουρτσάκι καλύπτει και τις πιο μικρές τρίχες. 


NATURAL BROW STYLER, MAX FACTOR

Αποτελεί το ιδανικό προϊόν για όμορφα, φυσικά σχηματισμένα φρύδια. Το twisted wire βουρτσάκι του, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή. Χρησιμοποιείται μόνο του ή πάνω από μολύβια και σκιές φρυδιών.

 

CONTROL FREAK EYEBROW GEL, NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Το διάφανο gel μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από πούδρα ή μολύβι για να σετάρει τα φρύδια και να τα κάνει υπέροχα. Η μοναδική αυτή σύνθεση δεν κολλάει και προσφέρει αίσθηση άνεσης όλη μέρα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν διάφανη mascara για να διαχωρίσει, να δώσει σχήμα και να ενισχύσει τη φυσική καμπυλότητα των βλεφαρίδων.


EYEBROWS BIG BOOST FIBRE GEL, MAC COSMETICS

Υπόσχεται άψογο αποτέλεσμα ακόμα και με φρύδια που δεν τιθασεύονται εύκολα. Χαρίζει πιο γεμάτα και πυκνά φρύδια στη στιγμή. Η αδιάβροχη σύνθεσή του είναι ανθεκτική στον ιδρώτα, και διατηρεί το χρώμα και τον όγκο αναλλοίωτα όλη μέρα.

Πηγή cover photo: @revlon

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;