Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα πιο αποτελεσματικά serums για να πεις αντίο στις ψεύτικες βλεφαρίδες

Σαγηνευτικό βλέμμα



Είναι ένα από τα «δυνατά» χαρτιά της γοητείας πολλών celebrities, όπως η Zendaya και η Jennifer Lopez. Και ενώ οι περισσότερες stars κυκλοφορούν με ψεύτικες βλεφαρίδες που κάνουν το βλέμμα τους σέξι και θηλυκό, κάποιες γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες και εγώ, προτιμούν να ενισχύουν τις φυσικές τους βάζοντας τα eyelash serums στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν.

Αυτό το θαυματουργό προϊόν , μια νέα τάση στην ομορφιά, είναι ένας ορός πλούσιος σε συστατικά που είναι ήπια και ενεργοποιούν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, παρέχοντας στην τρίχα βαθιά ενυδάτωση, ενδυνάμωση και θρέψη, όπως το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη Ε, η Aloe Vera, και έλαια από τροπικά φρούτα.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με ένα eyelash serum γίνονται ορατά μέσα στις πρώτες εβδομάδες συστηματικής χρήσης του. Το βλέμμα «ανοίγει», η αυτοπεποίθηση τονώνεται αμέσως και οι ψεύτικες βλεφαρίδες γίνονται παρελθόν.

Η εφαρμογή αυτού του προϊόντος είναι εύκολη, απλή και γρήγορη και πρέπει να γίνεται κυρίως πριν από τον ύπνο, ώστε τα δραστικά συστατικά της εκάστοτε σύνθεσης να μπορούν να απορροφηθούν μέσα στους θύλακες των βλεφαρίδων.

Δεν πρέπει λοιπόν να λείπει από το νεσεσέρ σου!

CLINICALLY PROVEN LASH SERUM, L’OREAL PARIS

Θρέφει, προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες, για ορατά αποτελέσματα. Το εξαιρετικά μαλακό βουρτσάκι του serum, επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή στη ρίζα των βλεφαρίδων. Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα θρεπτικών συστατικών, όπως καστορέλαιο, βιταμίνη Β5, και υαλουρονικό οξύ.

CILS BOOSTER LASH REVITALIZING SERUM, LANCOME

Σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, το Cils Booster Lash Revitalizing Serum συμβάλλει στην επανόρθωση της τρίχας για πιο πυκνές, πιο πλούσιες και πιο δυνατές βλεφαρίδες.

LASHES BOOSTER, EMBRYOLISSE

Βάση περιποίησης των βλεφαρίδων, χωρίς χρώμα, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε μόνο 28 ημέρες! Οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

GROWTH SERUM, SWEED PROFESSIONAL LASHES

Ένα εξέχων προϊόν χάρη σε ένα πολύ δραστικό μείγμα ισχυρών φυσικών συστατικών με θρεπτικά πεπτίδια, Biotinand Hyaluronic acid που πραγματικά θα φτάσει τις βλεφαρίδες σου σε νέα μήκη. Ο ορός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτής /booster για τα φρύδια.

ADVANCED EYELASH CONDITIONER, REVITALASH

Προσφέρει στις ευαίσθητες και ξηρές βλεφαρίδες πολυτελή φροντίδα που τις θρέφει και τις ενισχύει ορατά σε 3-8 εβδομάδες. Περιέχει ένα συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων και πεπτιδίων, που θρέφουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα, τις ενδυναμώνουν και της ζωηρεύουν φυσικά.

 

Πηγή cover photo: unsplash

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.