Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 προϊόντα ομορφιάς που θα σε φέρουν πιο κοντά στο μπλε της θάλασσας

Έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι



 Μπλε. Το κυρίαρχο χρώμα του ουρανού, της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και φυσικά της θάλασσας. Συμβολίζει την σταθερότητα, τη λογική, τη γαλήνη και το άπειρο. Συνδέεται έντονα με τη χαλάρωση, αφού κάνει το νου και την ψυχή να ηρεμούν και να ταξιδεύουν σε μέρη όπου υπάρχει μόνο ομορφιά, ξεγνοιασιά και ελευθερία.

Το μπλε, από το γαλάζιο μέχρι το πιο βαθύ και σκούρο, μυρίζει καλοκαίρι και αυτή τη φορά γίνεται έμπνευση για εμάς. Εντοπίσαμε έξι προϊόντα οι συσκευασίες, τα μπουκαλάκια ή το περιεχόμενο των οποίων φέρνουν στο νου τη δροσιά της θάλασσας και την αναζωογονητική της δράση.

OCEAN DI GIOIA EAU DE PARFUM, ARMANI

Με μία ζουμερή και τραγανή συμφωνία αχλαδιού και εσπεριδοειδών, το Ocean di Gioia ανοίγει σαν μια βουτιά ενέργειας. Στην καρδιά, μία κρυσταλλική και ολάνθιστη ανθοδέσμη με νερό γιασεμιού, κρίνο και τριαντάφυλλο δημιουργεί σύγχρονες, αναζωογονητικές αλμυρές και υδάτινες αισθήσεις. Ένα αναζωογονητικό μονοπάτι με εθιστικές ξυλώδεις νότες από σανταλόξυλο και musk προσθέτει δομή στο άρωμα.

MINERAL 89, VICHY

Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, τονωμένη και αποκτά λάμψη.

CRÈME DE LA MER BLUE HEART, LA MER

Αυτή η πολυτελής πλούσια κρέμα καταπραΰνει βαθιά και ενυδατώνει βοηθώντας στην αποκατάσταση της ξηρότητας καθώς αφήνει την επιδερμίδα να φαίνεται φυσικά ανανεωμένη. Το Miracle Broth, το θρυλικό χαλαρωτικό ελιξίριο που βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων της La Mer, εμπλουτίζει την επιδερμίδα με τις ανανεωτικές δυνάμεις της θάλασσας.

ESSIE COLOR 92 ARUBA BLUE, ESSIE

Παγωμένο ζαφειρένιο μπλε βερνίκι νυχιών, essie Color 92 Aruba Blue. Οι καλοκαιρινές διακοπές σε ένα μπουκαλάκι!

LIGHT BLUE FOREVER EAU DE PARFUM, DOLCE & GABBANA

Με νότες εσπεριδοειδών και εμπνευσμένο από τη ζεστασιά και τα υπέροχα νερά της Μεσογείου. Το φρουτώδες, λουλουδάτο μπουκέτο σε συνδυασμό με το τραγανό μήλο Granny Smith και το μυρωδάτο λεμόνι Calabrian, που συλλέγεται χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική “sumatrice”, αφήνει πίσω του μια εθιστική, ξυλώδη αίσθηση επιτρέπoντας στο λεμόνι να αποπνέει όλη του την φρεσκάδα.

THE CLEANSING BALM, AUGUSTINUS BADER

Το απόλυτο τελετουργικό καθαρισμού. Αυτό το balm απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και βρωμιάς ενώ τρέφει και ανανεώνει ενεργά το δέρμα. Ενισχυμένο με το ειδικό πατενταρισμένο σύμπλεγμα της Augustinus Bader TFC8®, ένα σύμπλεγμα φυσικών αμινοξέων, υψηλής ποιότητας βιταμινών και συνθετικών μορίων που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα, το οποίο καθοδηγεί βασικά θρεπτικά συστατικά και ισχυρά φυσικά συστατικά στα κύτταρα, δημιουργώντας ένα βέλτιστο περιβάλλον για φυσική ανανέωση των κυττάρων.

 

 

 

cover photo credits Unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι πιο χρήσιμες φράσεις που μπορούν να αποκλιμακώσουν μια διαφωνία

Το να διαφωνείτε είναι δείγμα υγείας, δείτε πώς να το κάνετε πιο αποτελεσματικά