Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 υπέροχα hair trends που όλες οι γυναίκες θα ζητούν όταν ανοίξουν ξανά τα κομμωτήρια

Θα ενθουσιαστείς!



Μπορεί τα κομμωτήρια να παραμένουν κλειστά, όμως τα hair trends της νέας σεζόν είναι εδώ για να ανανεώσουν την εικόνα και τη διάθεση σου, αλλά και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Τι βλέπουμε λοιπόν να κυριαρχεί την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2021; Κουρέματα από το παρελθόν, σε μια ανανεωμένη και «φρέσκια» εκδοχή τους, τα οποία έχουν ήδη δοκιμάσει πολλές celebrities του εξωτερικού και μας τα έχουν παρουσιάσει μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και να επισκεφθείς έναν επαγγελματία με την πρώτη ευκαιρία για να το αντιγράψεις!

Mullet

Αν και στο παρελθόν ήταν αγαπημένο κούρεμα για τους άντρες, πλέον φαίνεται πως η τάση αυτή γίνεται από εκείνες που ζητούν όλο και περισσότερες γυναίκες. Zendaya, Rihanna, Miley Cyrus, Billie Eilish και Rita Ora είναι μερικές μόνο από τις διάσημες σταρς που τόλμησαν να «υιοθετήσουν» το mullet κούρεμα, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές τους. Αυτό το hairlook μας γυρνά πίσω στην εποχή των 70’s και των 80’s, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον David Bowie. Το mullet θέλει τα μαλλιά να έχουν πολύ έντονο φιλάρισμα, ώστε να δημιουργούνται πολλά layers και ασυμμετρία. Τα μπροστινά και πλάγια να είναι κοντά και τα πίσω μακριά. Ωστόσο, για το 2021 οι hair artists προτείνουν μια πιο «ήσυχη» εκδοχή του, που θέλει τα μαλλιά πιο μακριά στην κορυφή (λιγότερα καρφάκια), ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο soft. Η φράντζα είναι επίσης πιο μακριά ώστε να «αγκαλιάζει» περισσότερο το πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/CLzeYgHp-CF/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CKcfAQdHl3-/?utm_source=ig_web_copy_link

Shag

Το κούρεμα shag κάνει επίσης δυναμικό comeback αυτή τη χρονιά. Πρόκειται για ένα hairstyle το οποίο λατρεύουν τα it girls και είναι σύμφωνα με τους hair experts μια από τις ιδανικότερες και πιο «έξυπνες» επιλογές για αυτήν την περίοδο που τα κομμωτήρια πότε είναι και πότε δεν είναι ανοιχτά. Το shag κούρεμα του 2021 δείχνει ανεπιτήδευτο, χάρη στο φιλάρισμα και τις αφέλειες, που χαρίζουν ένα edgy αποτέλεσμα. Σε τι τύπο μαλλιών ταιριάζει; Η απάντηση είναι σε όλους, αφού μπορείς να το επιλέξεις όποια κι αν είναι η υφή και το μήκος τους. Θεωρείται ήδη το πιο cool κούρεμα του καλοκαιριού!

https://www.instagram.com/p/CHdmHMng9ST/?utm_source=ig_web_copy_link

New Pixie

Αν υπάρχει μια γυναίκα στην οποία το pixie cut ταιριάζει απόλυτα και την κάνει να δείχνει απίστευτα όμορφη και σέξι, τότε αυτή δεν είναι άλλη από την Charlize Theron. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι λες και δημιουργήθηκε για εκείνη, όμως δεν είναι η μόνη σταρ που το έχει δοκιμάσει. Στη λίστα με τις τολμηρές celebrities ανήκουν τόσο η Jennifer Lopez, όσο και η Winnie Harlow που έχουν κάνει ανατρεπτικές φωτογραφίσεις «υιοθετώντας» αυτό το πολύ δυναμικό hairlook. Το 2021 το pixie cut μας συστήνεται ξανά, αυτή τη φορά με περισσότερο μήκος και όγκο.

https://www.instagram.com/p/B8cHLxvA95R/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CIRut5KgQCt/?utm_source=ig_web_copy_link

Afro Curls

Τέλος, το 2021 παρακινεί τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά να τα αγαπήσουν και να τα αναδείξουν όσο το δυνατόν περισσότερο, κάνοντας τον όγκο που αυτά έχουν, σύμμαχο ομορφιάς τους. Αυτό που πρέπει να κάνεις μόλις ανοίξουν ξανά τα κομμωτήρια, είναι να ζητήσεις από τον hair expert ένα κούρεμα το οποίο θα τονίσει τις μπούκλες και έτσι τη γοητεία των φυσικών μαλλιών σου. Για να γίνει αυτό χρειάζεται φυσικά φιλάρισμα!

https://www.instagram.com/p/CHXSxhsAPy1/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου