Ανοιξιάτικες μυρωδιές που δεν θα αποχωριστείς στιγμή

Μη αφήσεις καμία ημέρα χωρίς άρωμα

Τόνια Τζαφέρη

 

Ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων, όπου πάντοτε θα βάζω τα αρώματα πάνω από κάθε καλλυντικό. Η ευωδιά και η ευχάριστη μυρωδιά, ακόμη και τις ημέρες που περνάμε στο σπίτι, μας βοηθούν να νιώθουμε καλύτερα και ‘’περισσότερο ο εαυτός μας’’. Μπορεί να μην χρησιμοποιήσουμε καθόλου μακιγιάζ, αλλά δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, χωρίς έναν μικρό ψεκασμό από το αγαπημένο μας άρωμα, την εκάστοτε περίοδο.

Θα έχεις ξαναδεί να στο τονίζω και σε προηγούμενα άρθρα, αλλά την Άνοιξη όλα αλλάζουν. Είναι η αγαπημένη μας μεταβατική περίοδος, όπου από τον χειμώνα, τα γκρίζα χρώματα και τις ‘’έντονες/βαριές’’ μυρωδιές, περνάμε σε ανάλαφρα, φρέσκα και κυρίως λουλουδάτα αρώματα, που μας αναζωογονούν και μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά προς το καλοκαίρι.

Η αίσθηση που μπορεί ένα άρωμα να σου προσδώσει, είναι πράγματι εντυπωσιακή. Με ένα ψέκασμα, μπορείς αμέσως να θυμηθείς αγαπημένες σου αναμνήσεις και να αλλάξεις ριζικά την διάθεση και την ψυχολογία σου. Και επειδή ακόμη οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες, κάθε μικρή λεπτομέρεια και στεπ, το οποίο μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα, είναι απαραίτητο και δεν το παραλείπουμε από την καθημερινότητα μας.

Γι’ αυτό και σε αυτήν την ανάρτηση σου δίνουμε ιδέες με κάποια από τα αγαπημένα μας Ανοιξιάτικα αρώματα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις:

Beautiful Belle/Estée Lauder

 

Blanche/ Byredo
   

Chance/ Chanel
   

Frangipani Flower Cologne / Jo Malone
   

Aerin Mediterranean Honeysuckle/ Estée Lauder   

Dance with me/ My essens
   

White Suede/ Tom Ford 
       

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares