Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτό το προϊόν καλύπτει τέλεια τα πρώτα λευκά και έχει γίνει η αγαπημένη μου DIY λύση

Το Casting Crème Gloss της L'Oréal Paris προσφέρει πλούσιο χρώμα και λαμπερά ρεφλέ, χωρίς δεσμεύσεις



Η σχέση μου με τα μαλλιά μου είναι μια σχέση πάθους και αγάπης που με γυρνά πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω άποψη για το μήκος τους αλλά και τον τύπο του κουρέματος που επρόκειτο να κάνω σε κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο με τη μητέρα μου. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, άρχισα να μαθαίνω για τον κόσμο της ομορφιάς, να αγοράζω περιοδικά, να αντλώ έμπνευση από αυτά και να πειραματίζομαι με τα χτενίσματα και τις τάσεις κάθε εποχής.

Για μένα το να έχω τέλεια μαλλιά δεν αποτελούσε απλά μια ακόμη επιθυμία. Ήταν και παραμένει συνώνυμο της αυτοπεποίθησης και της καλής μου διάθεσης. Θεωρώ πως είναι άμεσα συνδεδεμένα με το lifestyle και την επιτυχία, ένας σύμμαχος γοητείας και θηλυκότητας. Για το λόγο αυτό προσπαθώ να τα διατηρώ περιποιημένα και υγιή, ακολουθώντας πιστά μια σωστή ρουτίνα φροντίδας και προσφέροντας τους θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Βέβαια, κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Ο χρόνος σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, επιφυλάσσει κάποιες «εκπλήξεις» για όλες μας, με κυριότερη την εμφάνιση των πρώτων λευκών, ένα φαινόμενο που εντάσσεται στο πλαίσιο της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης και οφείλεται στη μείωση της παραγωγής μελανίνης.

Πρόσφατα ήρθα κι εγώ αντιμέτωπη με αυτή τη συνθήκη και ομολογώ πως αυτή η επέλαση δεν μου ήταν αρχικά τόσο ευχάριστη. Ήταν η πρώτη φορά που ανησύχησα τόσο πολύ για το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου, εκείνο που ξέρω ότι ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας μου, που αποτελεί την προσωπική μου ταυτότητα και που με τόση υπομονή προσπαθούσα να επαναφέρω το τελευταίο διάστημα.

Ευτυχώς για εμένα αλλά και για σένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, την απάντηση σε αυτό το beauty issue (και την ψυχραιμία), φέρνει η L'Oreal Paris. Μια έρευνα αγοράς με οδήγησε σε ένα προϊόν που έχει την υπογραφή του αγαπημένου brand και σέβεται την επιθυμία κάθε γυναίκας να διατηρήσει το λαμπερό, φυσικό χρώμα στα μαλλιά της, προσφέροντας τέλεια κάλυψη στα πρώτα λευκά. Αναφέρομαι στο Casting Crème Gloss, μια βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, την οποία και αποφάσισα να δοκιμάσω.

Η εμπειρία μου με το Casting Crème Gloss ξεκίνησε με την υπηρεσία Virtual Try-on της L'Oreal Paris, η οποία σού επιτρέπει να βρεις  τη βαφή μαλλιών που σε ενδιαφέρει, να κάνεις ζωντανή δοκιμή χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού η του υπολογιστή σου και να πλοηγηθείς σε πάνω από 18 αποχρώσεις και να διαλέξεις αυτή που σού ταιριάζει. Η δική μου απόχρωση είναι το 500, ένα ανοιχτό σοκολατί και για το μήκος των μαλλιών μου χρειάστηκα περίπου δύο συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες περιέχει τη βαφή μαλλιών, το οξειδωτικό, ένα conditioner εμπλουτισμένο με μέλι για περιποίηση και λάμψη της τρίχας μετά τη βαφή και ένα ζευγάρι γάντια. Η διαδικασία ήταν τόσο εύκολη, που δεν χρειάζεται να έχεις βάψει ξανά τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι!

Πώς έβαψα τα μαλλιά μου σε μόλις τρία βήματα; Αρχικά, αναμειγνύεις τη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με το οξειδωτικό, βάζοντας τη βαφή στο μπουκάλι του οξειδωτικού.

Επειτα, ανακινείς πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Το δεύτερο βήμα είναι η εφαρμογή, η οποία ξεκινάει από τις ρίζες και γίνεται με μεγάλη άνεση χάρη στο ειδικό απλικατέρ που έχει το μπουκάλι του οξειδωτικού. Μετά από κάθε εφαρμογή στις ρίζες, το προϊόν απλώνεται εύκολα κάνοντας μασάζ. Το πιο πρακτικό είναι να χωρίζεις τα μαλλιά με μια χτένα σε λεπτά τμήματα.

Μόλις καλυφθούν οι ρίζες, ακολουθεί η εφαρμογή της βαφής στα μήκη των μαλλιών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το μασάζ βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος και στην πλήρη κάλυψη.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να δράσει η βαφή Casting Crème Gloss είναι είκοσι λεπτά, τα οποία είναι αρκετά για λίγη χαλάρωση!

Στη συνέχεια, ξεβγάζεις πολύ καλά με χλιαρό νερό, λούζεις τα μαλλιά και εφαρμόζεις την κρέμα περιποίησης που περιέχει η συσκευασία, για να τελειοποιήσεις το χρώμα, χαρίζοντας λάμψη στην τρίχα.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά θεαματικό! Τα λευκά εξαφανίστηκαν, τα μαλλιά μου απέκτησαν το φυσικό τους χρώμα και είναι τόσο μα τόσο λαμπερά και μεταξένια! Και το καλύτερο όλων; Απέκτησα ένα look χωρίς δεσμεύσεις, μιας και η συγκεκριμένη βαφή διαρκεί έως 28 λουσίματα.

 

Αν θέλεις να αναδείξεις κι εσύ την πιο λαμπερή πτυχή του εαυτού σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις την απόχρωση του Casting Crème Gloss που σου ταιριάζει, μέσα από την υπηρεσία Virtual Try-on της L'Oreal Paris και να ζήσεις μια ευχάριστη εμπειρία στο σπίτι. Γιατί σου αξίζει!

Φωτογράφιση: Μάγια Πρέκα / @ Maya Preka

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.