Skip to main content

ASK THE EDITOR

SAG Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Ξεχώρισε το αγαπημένο σου και δοκίμασε το



Μετά τις Χρυσές Σφαίρες, τα Critics Choice Awards και τα Grammys, τα SAG Awards έρχονται να προστεθούν στη λίστα των διασημότερων λαμπερών γεγονότων του Hollywood που λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά. Η  ψηφιακή, διάρκειας μίας μόλις ώρας, μαγνητοσκοπημένη 27η τελετή απονομής των Screen Actors Guild Awards μεταδόθηκε χωρίς το παραδοσιακό κόκκινο χαλί, σκηνικό και afterparty, ωστόσο οι καλεσμένοι φρόντισαν να φορέσουν τα καλά τους και κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις οθόνες είχαν τα beauty looks των σταρς, τα οποία για άλλη μια φορά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και μας έκαναν να θέλουμε να κάνουμε αμέσως screenshot, για να τα αντιγράψουμε.

Από το εκπληκτικό μακιγιάζ ματιών της Kerry Washington μέχρι τα vampy lips της Vanessa Kirby, αυτά είναι όσα ξεχωρίσαμε. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Kerry Washington

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με το απόλυτο mermaid vibes look, συνδυάζοντας την τουαλέτα της με ένα ονειρικό headpiece και ολοκληρώνοντας την εικόνα της με μακιγιάζ ματιών στις αποχρώσεις τους, δηλαδή στο μπλε – μοβ. Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο της εμφάνισής της ήταν τα aqua νύχια της τα οποία αξίζουν σίγουρα να γίνουν το inspo σου για το επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

Photo credits Instagram @kerrywashington

Emma Corrin

Εμπνευσμένο από τα 90s ήταν το beauty look της Corrin, η οποία απέδειξε ότι η χωρίστρα στη μέση εξακολουθεί να είναι μια σικ επιλογή για στο χτένισμα, ενώ απογείωσε το κοντό καρέ (και συγκεκριμένα μέχρι το πιγούνι) κούρεμα, αλλά και τις chunky ανταύγειες.

Photo credits Instagram @emmalouisecorrin

Vanessa Kirby

Το vampy makeup επέλεξε η Vanessa Kirby για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Αν και η άνοιξη επιβάλλει πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα, την είδαμε με σκούρο κόκκινο χρώμα στα χείλη, το γνωστό σε όλες μας βουργουνδί. Μας αρέσει!

 

Photo credits Instagram @kateydenno

Cynthia Erivo

Φουλ nude εμφάνιση για την Cynthia Erivo. Η σταρ φόρεσε μια κρεμ τουαλέτα με την υπογραφή του Alexander McQueen και επέλεξε ένα μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις, ενώ τη διαφορά έκαναν τα extra long και πολύχρωμα νύχια της.

Photo credits Instagram @_jahmad

Helen Mirren

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτό απέδειξε το είδωλο, Helen Mirren κατά τα SAG Awards 2021. Η σταρ προτίμησε το ballerina bun χτένισμα το οποίο άφηνε σε πρώτο πλάνο όλη τη γοητεία του προσώπου της. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ροδαλές αποχρώσεις στα μάγουλα και τα χείλη και το επιμελήθηκε η makeup artist Jo Strettell. Μάλιστα το δημιούργησε με drugstore προϊόντα!

Photo credits Instagram @jostrettell

Lily Collins

Δροσερό και ρομαντικό ήταν το μακιγιάζ της Lily Collins, την οποία και όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά “Emily in Paris”. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με μια φυσική βάση στο πρόσωπο, λιλά σκιά ματιών και τριανταφυλλί κραγιόν.

photo credits Instagram @thevoguemode.ig

Anya Taylor Joy

Στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς μπαίνει και η Anya Taylor Joy, η οποία έφερε αέρα Old Hollywood με το look της και ειδικότερα, με το smoky eye και το wavy χτένισμα.

photo credits Instagram @anyajoyupdate

 

Cover photo credits Instagram @anyajoyupdate

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.