Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 skincare προϊόντα που ξεχωρίζουμε αυτή την εβδομάδα

Νέες αγορές τις οποίες σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις



Η αυλαία της νέα σεζόν έχει ήδη ανοίξει και εσύ έχεις αρχίσει να φτιάχνεις τη λίστα με εκείνα τα προϊόντα που θα πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου, για να ανανεώσεις την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς. Ευτυχώς για σένα αλλά και για όλες τις skincare addicts τα αγαπημένα μας brands έχουν φροντίσει για άλλη μια φορά για τις ανάγκες σου και έχουν δημιουργήσει προϊόντα τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Πριν λοιπόν βιαστείς να κάνεις οποιαδήποτε αγορά, ρίξε μια ματιά στα πέντε προϊόντα που ξεχωρίζουμε αυτή την εβδομάδα. Μιλάμε για συνθέσεις με πολύ δραστικά συστατικά, οι οποίες προσφέρουν στην επιδερμίδα την υγιή και λαμπερή όψη που ονειρεύεσαι.

Μαύρη Πεύκη, Σύσφιγξη + Lifting Κρέμα Ημέρας με τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift™, Korres

Η εταιρεία Korres φέρνει την απόλυτη συμμετρία στο πρόσωπο. Γνώρισε τη μη λιπαρή κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift™, για στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας, επαναφέροντας την αρχιτεκτονική του προσώπου. Είναι εμπλουτισμένη με πολυφαινόλες και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Beessential Oils Balm Προσώπου Νύχτας Συμπλήρωμα Ενδυνάμωσης & Θρέψης, Apivita

Ολοκαίνουργιο, υβριδικό balm με μελισσοκέρι και αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών. Αυτό το προϊόν μετατρέπεται από πλούσιο κερί σε πολύτιμο έλαιο όταν εφαρμόζεται με απαλό μασάζ στο πρόσωπο.  Θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την καταπραΰνει. Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στο wakapamp, το σκουαλάνιο και τα φυτικά έλαια. Προσφέρει επίσης αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη, αλλά και μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας πριν τον ύπνο χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και λεβάντας που περιέχει.

Facial Scrub Exfoliating Skin Purifier, Frezyderm

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μια υγιή επιδερμίδα. Τώρα μπορείς να το πετύχεις με αυτό το απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα πολυαιθυλενίου που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης, περιέχει πεπτίδια του φυτού Moringa για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή.

Hydra Rescue Serum Ενυδατικός Ορός Rescue on the Go, Avon

Η απόλυτη λύση για την αντιμετώπιση της απώλειας υγρασίας της επιδερμίδας από τη νέα σειρά Adapt της Avon, μία παγκόσμια καινοτομία στην περιποίηση προσώπου και ολιστική προσέγγιση στις ορμονικές επιδράσεις κατά την προ-εμμηνόπαυση. Ο ορός ενισχύει την υγρασία κατά 98%, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ. Εφάρμοσε το πρωί και προχώρησε σε επανάληψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν χρειαστεί, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.

Niacinamide 100% Powder, The Ordinary

Ένα από τα διασημότερα skincare brands παγκοσμίως έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα και τα καταστήματα Sephora! Πρόκειται για το πρώτο brand το οποίο άρχισε να μιλάει για δραστικά συστατικά πριν αυτά γίνουν τάση. Το 100% Niacinamide Powder από το The Ordinary (νιασιναμίδη, γνωστή ως Βιταμίνη Β3) προσφέρει την πιο άμεση τοπική έκθεση του Niacinamide στοχεύοντας στην ορατή λάμψη, στους διευρυμένους πόρους και στην ακανόνιστη υφή του δέρματος. Αυτή η μορφή σκόνης προσφέρει μια εμπειρία DIY που επιτρέπει σε κάποιον να εξατομικεύσει τη χρήση του βάσει της προτίμησής του.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός