Skip to main content

ASK THE EDITOR

Oscars 2021: Τα beauty looks της βραδιάς που θέλουμε να αντιγράψουμε asap

Εντυπωσιακά και πολύ κομψά



Η 93η απονομή των βραβείων Oscar πραγματοποιήθηκε χθες, παρά την πανδημία του κορωνοϊού και οι διάσημες προσκεκλημένες που εμφανίστηκαν στην τελετή, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το φινάλε της φετινής awards season.

Ακολουθώντας το dress code των φετινών Oscar, το οποίο ήθελε την εμφάνιση κάθε σταρ να είναι «εμπνευσμένη και φιλόδοξη» και να έχει έναν επίσημο χαρακτήρα ακόμα και αν επρόκειτο να συμμετάσχουν μέσω Zoom στο show, οι κυρίες του Hollywood μας χάρισαν για άλλη μια φορά εντυπωσιακά και πολύ κομψά beauty looks, που θέλουμε να αντιγράψουμε asap.

Amanda Seyfried

Η ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της καθώς περπάτησε στο red carpet της βραδιάς. Ήταν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την Marion Davies και το παλιό καλό Hollywood. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο beauty look της είχε το μακιγιάζ των χειλιών της, το οποίο θύμιζε κάτι από 30s. Η makeup artist Genevieve Herr εφάρμοσε στα χείλη της Amanda Seyfried το κραγιόν L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE LIPSTICK της Lancome στην απόχρωση 507. Πρόκειται για ένα βαθύ κόκκινο χρώμα το οποίο ταίριαξε απόλυτα με την κόκκινη τουαλέτα της σταρ, δίνοντας πιο δραματικό χαρακτήρα στην εμφάνισή της. Το beauty look της συμπληρώθηκε με ένα sleek σινιόν με χωρίστρα στο πλάι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora)

Halle Berry

Αν θέλεις να κλέψεις την παράσταση σε κάποια σου έξοδο, τότε πρέπει να πάρεις μαθήματα από την Halle Berry. Η ηθοποιός άφησε άφωνους τους θαυμαστές της (όπως και εμάς φυσικά) καθώς εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό καρέ κούρεμα με πιο μακριές άκρες στο πρόσωπο και baby bangs. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι η απόλυτη τάση της σεζόν, την οποία η ηθοποιός υποστηρίζει άψογα. Τα μαλλιά της προσέδωσαν ένα casual sex appeal στην ονειρική τουαλέτα της στο χρώμα της λεβάντας.

photo credits Instagram @makeupbyjmonroy

 

Zendaya

Το πιο γοητευτικό στοιχείο της εμφάνισης της Zendaya ήταν αναμφίβολα τα εκπληκτικά μαλλιά της. Η σταρ «υιοθέτησε» ένα mermaid look για τη βραδιά των Oscar το οποίο κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Τα μακριά της μαλλιά είχαν απαλούς κυματισμούς και έδιναν ένα γήινο τόνο στην πολύ μοντέρνα neon κίτρινη τουαλέτα που φορούσε, με την υπογραφή του οίκου Valentino. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε αποχρώσεις φυσικές και χάλκινες και δημιουργήθηκε δια χειρός Sheika Daley.

https://www.instagram.com/p/COHJchjMd1D/

 

Margot Robbie

Το πιο σέξι beauty look της 93ης απονομής των βραβείων Oscar ανήκει δικαιωματικά στην Margot Robbie. Η makeup artist Pati Dubroff δημιούργησε για την ηθοποιό ένα ηλιοκαμένο μακιγιάζ με μπρονζέ λάμψη, χρησιμοποιώντας προϊόντα του οίκου Chanel. Η εμφάνιση της ηθοποιού συμπληρώθηκε από το νέο της hairstyle: ξανθό – χρυσό χρώμα μαλλιών και φράντζα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό, casual ponytail.

photo credits Instagram @brycescarlett

 

Reese Witherspoon

Η ηθοποιός παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα κομψότητας. Για τη φετινή βραδιά των βραβείων Oscar επέλεξε ένα φόρεμα σε βαθύ κόκκινο χρώμα με ζώνη στη μέση, ενώ το μακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε η makeup artist, Tracey Levy, έδινε έμφαση στο βλέμμα της. Η makeup artist χρησιμοποίησε προϊόντα του οίκου Armani Beauty και δημιούργησε για την ηθοποιό ένα smokey eye που έκανε το βλέμμα της πολύ σαγηνευτικό και τόνιζε το χρώμα των ματιών της.

photo credits Instagram @reesewitherspoon

Andra Day

Όταν κανείς βλέπει τη λάμψη της επιδερμίδας της τραγουδίστριας και ηθοποιού, Andra Day, γνωρίζει καλά ότι αυτό είναι αποτέλεσμα δύο παραγόντων: από τη μια έχει να κάνει με την ομορφιά που πηγάζει από μέσα της και την εξωτική της γοητεία και από την άλλη, με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για την περιποίησή της. Η ρουτίνα της σταρ περιλαμβάνει πάντοτε skincare προϊόντα της εταιρείας La Mer, τα οποία της χάρισαν και τη λάμψη που είδαμε στην εμφάνιση της στη βραδιά των βραβείων. Η makeup artist, Porsche Cooper, αφού προετοίμασε την επιδερμίδα της Andra Day με αυτά τα προϊόντα, στη συνέχεια, δημιούργησε ένα πολύ φυσικό, ηλιοκαμένο και παράλληλα λαμπερό μακιγιάζ, εφαρμόζοντας προϊόντα του οίκου Chanel, με το Rouge Coco Bloom στην απόχρωση DREAM να αποτελεί το hero lip product. Το beauty look της σταρ συμπληρώθηκε τέλεια από τις φυσικές μπούκλες της και το πιασμένο ψηλά bun, που χάριζε έναν ρομαντικό χαρακτήρα στην εμφάνισή της.

photo credits Instagram @porschefabulous

 

Cover photo credits Instagram @reesewitherspoon

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια