Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 skincare προϊόντα που δοκιμάζουμε αυτή την εβδομάδα

Βρες αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου



Ως beauty editor έχω την τύχη να δοκιμάζω πάρα πολύ συχνά, ίσως και καθημερινά, νέα προϊόντα που κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται φυσικά και εκείνα που αφορούν στην περιποίηση του προσώπου και τη φροντίδα της επιδερμίδας. Έτσι, κάθε σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχω τη δυνατότητα να μοιράζομαι μαζί σου όλα όσα μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και όσα ξεχωρίζω.

Σήμερα, η λίστα που έχω ετοιμάσει περιλαμβάνει επτά skincare προϊόντα, από μάσκα την οποία μπορείς να εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου και να καταπολεμήσεις την αίσθηση της αφυδάτωσης σε λίγα λεπτά, μέχρι σέρουμ που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου και ένα σούπερ ενυδατικό gel καθαρισμού.

HYALURONIC ALOE MASK, GARNIER

Για τις ώρες που χρειάζεσαι μια άμεση δόση ενυδάτωσης και δροσιάς, η μάσκα Hyaluronic Aloe από την Garnier είναι αυτό που χρειάζεσαι. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και αλόη προσφέρει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, γίνεται πιο απαλή, λαμπερή και ξεκούραστη σε 15 λεπτά. Η μάσκα είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

VITAMIN TONICS FRUIT DRAGON, SEPHORA COLLECTION

Έκρηξη αναζωογόνησης! Με 96% συστατικών φυσικής προέλευσης, τπ τονωτικό βιταμίνης προσώπου SEPHORA COLLECTION εμπλουτίζεται με εκχυλίσματα φυτών και ενισχύεται με βιταμίνες. Η ελαφριά υφή του αναζωογονεί το δέρμα και απορροφάται σε δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήνει λιπαρή, κολλώδη μεμβράνη στο δέρμα. Το Dragon Fruit + βιταμίνη Β3 είναι μια τονωτική λοσιόν προσώπου που λειτουργεί ως ασπίδα έναντι εξωτερικών επιθέσεων, ρύπων και αφυδάτωσης.

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ UP-LIFT ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SERUM, KORRES

Συμμετρία προσώπου ξανά. Εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.

NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA, THE ORDINARY

Αυτή η vegan σύνθεση προσφέρει μη λιπαρή ενυδάτωση που ενισχύει τους αποδυναμωμένους φυσικούς παράγοντες ενυδάτωσης. Οι φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης αποτελούνται από πολλά αμινοξέα, λιπαρά οξέα, τριγλυκερίδια, ουρία, ceramides, φωσφολιπίδια, γλυκερίνη, σακχαρίτες, νάτριο PCA, υαλουρονικό οξύ και άλλα συστατικά που υπάρχουν φυσικά στην επιδερμίδα.

LIP SLEEPING MASK SWEET CANDY, LANEIGE

Το μυστικό της Ωραίας Κοιμωμένης! Αυτή η μάσκα νυκτός δρα σαν καταπραϋντικό βάλσαμο που αγκαλιάζει τα χείλη ενισχύοντας την ενυδάτωσή τους. Ισχυρά αντιοξειδωτικά θρέφουν και αναζωογονούν τα αφυδατωμένα χείλη ενώ εσύ κοιμάσαι. Χάρη στη σύνθεσή της με βάση το υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία, θρέφει τα χείλη σε βάθος, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα.

REVITALIFT FILLER CLEANSING GEL, L’OREAL PARIS

Gel καθαρισμού που καθαρίζει, ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένο με καθαρό υαλουρονικό οξύ, ένα ισχυρό δραστικό μόριο που χρησιμοποιείται στη δερματολογία. Συμβάλλει στην εντατική ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

PROTINI POWERPEPTIDE RESURF SERUM, DRUNK ELEPHANT

Ορός για όλες τις ώρες που αποκαθιστά την υφή, τον τόνο, τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας με 10% γαλακτικό οξύ, πεπτίδια-οδηγούς που οχυρώνουν την επιδερμίδα, αυξητικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης και υποστηρικτικά αμινοξέα. Η όψη των λεπτών γραμμών, της φωτογήρανσης και των διεσταλμένων πόρων της επιδερμίδας βελτιώνεται και η λάμψη αποκαθίσταται, ενώ τα ισχυρά συστατικά ενυδάτωσης αναπληρώνουν τα επίπεδα υγρασίας της.

 

Cover photo credits pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;