3 στιλάτα χρώματα μαλλιών για να υποδεχτείς ανανεωμένη το καλοκαίρι

Ιδανικά για εσένα που λατρεύεις το καστανό αλλά και το ξανθό

Ειρήνη Διαμαντακίδου

 

Είτε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου σε έχει «κουράσει» είτε απλά θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, τότε ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις ένα νέο hair look ακολουθώντας τρεις από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του καλοκαιριού.

Οι τάσεις αυτές εκφράζουν το δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας, την κάνουν να δείχνει γοητευτική και πολύ θηλυκή, ενώ ταυτόχρονα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μια νότα αισιοδοξίας που «φωτίζει» το πρόσωπο. Τα It girls του Instagram τις έχουν ήδη δοκιμάσει και γίνονται η απόλυτη πηγή έμπνευσης.

Face-Framing Ξανθό

Αυτή η τάση σού επιτρέπει να γίνεις ξανθιά, χωρίς στην πραγματικότητα να αλλάξεις εντελώς το χρώμα των μαλλιών σου. Αυτό συμβαίνει χάρη στα απαλά highlights που «αγκαλιάζουν» το πρόσωπο καθώς πέφτουν δεξιά και αριστερά του, δημιουργώντας ένα πλαίσιο σαν κορνίζα. Αυτή η στρατηγική τοποθέτηση των ξανθών highlights είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποκτήσεις ένα πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι. Επιλέγοντας τον σωστό τόνο ξανθού, θα πετύχεις την τέλεια ισορροπία στο look σου.

photo credits Instagram @taunidawson

 

Sun-Kissed Καστανό

Αυτό το «γλυκό», ηλιοκαμένο καστανό χρώμα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για σένα που πρόκειται για το φυσικό σου χρώμα και δεν επιθυμείς να απομακρυνθείς ιδιαίτερα από αυτό. Ζήτησε από τον κομμωτή ή την κομμώτρια να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο λεπτές ανταύγειες, οι οποίες δεν θα ξεκινούν από τις ρίζες των μαλλιών σου, ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει σαν ένα ξάνοιγμα από τις ακτίνες του ήλιου. Φρόντισε να χρησιμοποιείς πολύ ενυδατικά προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά, για να ενισχύσεις τη λάμψη τους.

photo credits Instagram @bel_pipsqueekinsaigon

 

photo credits Instagram @caelynnmillerkeyes

 

Το ξανθό των διακοπών

Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο, φωτεινό ξανθό, τόσο λαμπερό όσο ο ήλιος. Το ξανθό των διακοπών όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται, μπορεί να δείξει πολύ φυσικό, αν στις άκρες των μαλλιών ο τόνος που θα εφαρμοστεί θα είναι πιο ανοιχτός.

photo credits Instagram @ninezeroone

 

Cover photo credits Instagram @caelynnmillerkeyes

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares