Skip to main content

ASK THE EDITOR

9 low budget δώρα ομορφιάς για τη γιορτή της μητέρας

Μια κίνηση αγάπης για το παντοτινό σου στήριγμα



Αυτή την Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας. Παρόλο που σίγουρα εσύ της δείχνεις την εκτίμηση και την αγάπη σου καθημερινά, η συγκεκριμένη περίσταση είναι η τέλεια ευκαιρία για να της φτιάξεις ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Είναι το πιο κατάλληλο timing για να της προσφέρεις ένα ξεχωριστό δώρο και να τονίσεις πόσο σημαντική είναι για σένα η παρουσία της στη ζωή σου, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που διανύουμε, η οποία είναι γεμάτη από δυσκολίες.

Πέρα από ένα μπουκέτο λουλούδια το οποίο θα βάλει χρώμα στο σπίτι της και θα το κάνει να μοσχομυρίσει, εμείς σου προτείνουμε επτά ιδέες με low budget δώρα ομορφιάς τα οποία είναι ταυτόχρονα κομψά και αποπνέουν πολυτέλεια.

MORNING MIMOSA EAU DE TOILETTE, KORRES

Λουλουδάτο, chypre άρωμα το οποίο έχει παιδική, γλυκιά, απαλή μυρωδιά με απαλές νότες από ηλιοτρόπιο. Στη γλώσσα των λουλουδιών, η μιμόζα συμβολίζει την Μυστική αγάπη, την Ασφάλεια και την ενισχυμένη ευαισθησία.

OIL- TO – MILK FACIAL MAKEUP REMOVER, L’OCCITANE

Απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ, εμπλουτισμένο με αντιγηραντικό αμάραντο & καταπραϋντική καλέντουλα από τη Νότια Γαλλία. Η φιλική προς το pH σύνθεσή του, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, χαρίζοντας λείο, καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από τους ρύπους της αστικής καθημερινότητας. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

LIMITED EDITION ORANGE & BERGAMOT HAND LOTION, MOLTON BROWN

Με απαλή υφή και με εξαιρετικά θρεπτικές ιδιότητες, η λοσιόν χεριών είναι εμπλουτισμένη με νότες από αναζωογονητικό περγαμόντο, ανθισμένο νερολί και έντονο musk. Σε limited edition εικονογραφημένο μπουκάλι ειδικά σχεδιασμένο για την Ημέρα της Μητέρας.

AGE PERFECT CELL RENEW NIGHT CREAM, L´OREAL PARIS

Προσφέρει εντατική ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς είναι εμπλουτισμένη με Pro-calcium βιο-διαθέσιμο για την καθημερινή ενδυνάμωση της επιδερμίδας. Ένα καταπληκτικό προϊόν χάρη στο οποίο επιταχύνεται η δημιουργία νέων κυττάρων. 

GIFT SET ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ, MESSINIAN SPA

Η premium σειρά Μαύρη Τρούφα προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα φέρνοντας πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα συστατικά από τη φύση, προσφέροντας υπέροχα, πλούσια αρώματα και αποπνέοντας μια μυστηριώδη γοητεία. Η σειρά Μαύρη Τρούφα αναμειγνύει το ελληνικό ελαιόλαδο με την ελληνική μαύρη τρούφα και έχει ένα γήινο unisex άρωμα που συνδυάζει τη γοητεία με την κομψότητα. Το set περιέχει Αφρόλουτρο με μαύρη τρούφα 300ml, Σαμπουάν με μαύρη τρούφα 300ml και Κρέμα χεριών και σώματος με μαύρη τρούφα 250ml.

BEE MY HONEY EAU DE TOILETTE, APIVITA

Ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα, εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες ακτές της Ελλάδας, αιχμαλωτίζει τις γλυκές νότες του φρέσκου μελιού και τη ζωντάνια της φύσης. Όλες οι αρωματικές νότες αναμειγνύονται, συνδυάζοντας μια λουλουδένια αίσθηση, με ένα μοντέρνο & εθιστικό τελείωμα μελιού!

BOTANICAL SCULPT CANDLE MASSAGE, LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS

Ενα καινοτόμο κερί με λιποδιαλυτικές ιδιότητες από μείγμα 6 δραστικών συστατικών. Φύκια, εκχυλίσματα σημύδας, κισσού και αιθέριων ελαίων ginger, γαρύφαλλο και ζέντορι, που ενώ λιώνουν δημιουργούν ένα ισχυρό λάδι κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Τα δραστικά συστατικά του λόγω της θερμότητας, διεισδύουν στο δέρμα και επιταχύνεται η αποσυμφόρηση. Χάρις στο έλαιο σόγιας, στο έλαιο αμυγδάλου, στο έλαιο καμέλιας και ηλίανθου το δέρμα ταυτόχρονα ενυδατώνεται και θρέφεται.

CALIFORNIA KISSIN COLORBALM - LIP BALM, BENEFIT COSMETICS

Ενυδατικό κραγιόν το οποίο θα λατρέψει με την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η μαλακή του φόρμουλα περιέχει άγριο βούτυρο μάνγκο που βοηθά στην ενυδάτωση των χειλιών και του υαλουρονικού οξέος για να διατηρεί τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα όλη την ημέρα.

SCRUB ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ, NAC NATURAL COSMETICS

Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και να την αναζωογονεί. Χάρη στον ενεργό άνθρακα οι τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα αποκτά λαμπερή όψη.

 

cover photo credits unsplash.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;