Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 γοητευτικά αρώματα που θα φοράς ξανά και ξανά το καλοκαίρι

Αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει πριν φύγεις για διακοπές και δεν θα το μετανιώσεις



Μια βασική και απαραίτητη πινελιά στην καλοκαιρινή σου εμφάνιση είναι οπωσδήποτε το άρωμα. Μπορεί να πυροδοτήσει τη θετική σου διάθεση και να κάνει την παρουσία σου να μην περάσει ποτέ απαρατήρητη, αλλά και να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σου στο φλερτ και τον έρωτα.

Πέρα από τη διάρκεια του που είναι σημαντική, αφού σίγουρα θέλεις να μένει αναλλοίωτο για όσες ώρες κυκλοφορείς και να αφήνεις το στίγμα σου σε κάθε σου πέρασμα, η μυρωδικά ή καλύτερα οι νότες του παίζουν εξίσου σπουδαίο ρόλο. Για το λόγο αυτό εμείς ξεχωρίσαμε έξι αρώματα αγαπημένων οίκων ομορφιάς, τα οποία κλείνουν στο μπουκάλι τους τις πιο γοητευτικές και ελκυστικές συνθέσεις, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ξεχωριστή προσωπικότητα.

ROSE BLUSH COLOGNE, JO MALONE LONDON

Απαλά ροδοπέταλα μέσα σε μια λαχταριστή μαρμελάδα. Η γοητεία τους αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία της πιο νόστιμης κομπόστας. Ο ζωηρός βασιλικός και οι χυμώδεις νότες του φρούτου lychee, προσθέτουν ένα σύγχρονο twist σε αυτή τη χαριτωμένη λουλουδένια μυρωδιά, την οποία στη συνέχεια έρχεται να αγκαλιάσει το white musk.

ACQUA DI GIOIA EAU DE PARFUM, GIORGIO ARMANI 

Μια έκρηξη αληθινής φρεσκάδας και ενέργειας. Το άρωμα αυτό δημιουργήθηκε από μια κεχριμπαρένια ξυλώδη βάση, ενώ ακολουθείται από νότες γιασεμιού, κέδρου και καφέ ζάχαρης, τόσο βαθύ, εθιστικό και ελκυστικό όπως ο ωκεανός. Απευθύνεται στη γεμάτη πνευματική ελευθερία γυναίκα, η οποία είναι γαλήνια και αισιόδοξη και βρίσκεται σε άριστη αρμονία με τη φύση και με τον εαυτό της.

FLEUR DE COTON, SOLINOTES

Φίνες νότες από μπουμπούκι τριαντάφυλλου και πούδρας ρυζιού αναδεικνύουν τη λουλουδάτη καρδιά του γιασεμιού και του τριαντάφυλλου που παντρεύονται σε ένα σύννεφο από γλυκές νότες.

JASMIN D'EAU FLORAL PERFUME, LANCOME

Συνδυάζει το εμβληματικό Γιασεμί Μεγανθές Absolute με το μοντέρνο Ορυκτό Γιασεμί και το ντελικάτο Τσάι Γιασεμιού, συνθέτοντας ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο λουλουδιών. Από το μπουκέτο αυτό αναδύεται μια υδάτινη διαφάνεια με ένα infusion από Λευκό Ροδάκινο, Τσάι Περγαμόντου και Άνθος Δαμασκηνιάς, δημιουργώντας ένα γυναικείο άρωμα απαράμιλλης φρεσκάδας.

AMI AMIE EAU DE PARFUM, CRA-YON

Αυτό το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τον ορισμό της φιλίας, καθώς οι εμπνευστές του είχαν στο μυαλό τους ένα άρωμα που θα είναι πάντα εκεί, πιστό σε σένα που θα το φοράς. Ένα άρωμα με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις τις ωραιότερες αναμνήσεις, που ανεβάζει τη διάθεση και σε βάζει στο σωστό mood, χάρη στις γοητευτικές νότες του, όπως μανταρίνι, περγαμόντο, λευκό γιασεμί, σανδαλόξυλο, βανίλια, πατσουλί, raspberry. 

OPEN SKY EAU DE PARFUM, BYREDO

Μέσα από ζωηρό πόμελο τυλιγμένο σε φύλλα κάναβης, ο ηλεκτρισμός της προσδοκίας ανεβαίνει ξανά. Ένα σαγηνευτικό υπόγειο ρεύμα το πικάντικο μαύρο πιπέρι, ο ξυλώδης ρομαντισμός του palo santo, η μεθυστική αύρα του βετιβέρ χαρίζει μια υπερβατική διάσταση στο αναζωογονητικό στοιχείο του εσπεριδοειδούς. Ένα συλλεκτικό μείγμα, χωρίς όρια, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει απεριόριστες πιθανότητες.

 

 

Cover photo credits : unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό