Skip to main content

ASK THE EDITOR

Valentino Beauty: Η πρώτη συλλογή μακιγιάζ του διάσημου οίκου είναι το πολυτελές update που πρέπει να κάνεις στο νεσεσέρ σου

Θα σε ενθουσιάσει!



Ελάχιστα είναι τα χρώματα που είναι τόσο συναρπαστικά και έχουν μείνει στην ιστορία, όσο το κόκκινο του οίκου, Valentino Red. Ένα χρώμα το οποίο μοιάζει να κλείνει μέσα του αποχρώσεις του φούξια και του λεγόμενου crimson red, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1959 και ταυτίστηκε με την πίστη και δέσμευση του οίκου με την ιταλική φινέτσα, τον ρομαντισμό και την αίγλη. Το χαρακτηριστικό Valentino Red έρχεται τώρα να βάλει αυτά τα στοιχεία στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας που λατρεύει την πολυτέλεια, μέσα από την πρώτη συλλογή μακιγιάζ του διάσημου οίκου, Valentino Beauty, αφού επιλέχθηκε για να «ντύσει» τις συσκευασίες των προϊόντων.

Ο οίκος Valentino που εδώ και έξι δεκαετίες θεωρείται ένα από τα κυρίαρχα ονόματα στη μόδα, φιλοδοξεί να αφήσει τώρα το αποτύπωμά του και στο χώρο της ομορφιάς, λανσάροντας την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ η οποία είναι σχεδιασμένη από τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου, Pierpaolo Piccioli.

«Η ομορφιά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ένταση των συναισθημάτων μας. Όσο περισσότερο είμαστε συνδεδεμένοι με τον αληθινό μας εαυτό, τόσο περισσότερο αναδεικνύεται και λάμπει και προς τα έξω», αναφέρει ο Pierpaolo Piccioli στο δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ανακοινώνεται το λανσάρισμα της συλλογής.

 

https://www.instagram.com/p/CO-t3hBNa8q/ 

 

Η πρώτη συλλογή μακιγιάζ του διάσημου οίκου περιλαμβάνει τα κραγιόν Rosso Valentino, τα οποία διατίθενται σε περισσότερες από πενήντα αποχρώσεις, ανάμεσά τους και πολλές κόκκινες. Επίσης περιλαμβάνει foundation, ρουζ, brow filler, παλέτες για τα μάτια και τα ζυγωματικά, mascara για απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες και dramatic αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα, highlighters η σύνθεση των οποίων είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, eyeliner με διάρκεια 16 ωρών και cushion foundation με σατινέ powder φινίρισμα το οποίο το καθιστά ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

photo courtesy of Valentino Beauty & photographer Mathieu Trautmann

 

Το stand out κομμάτι της συλλογής είναι το "Go-Clutch," ένα ιβρύδιο αξεσουάρ-μακιγιάζ, σχεδιασμένο από τον Piccioli. Το mini κόκκινο clutch, το οποίο είναι μικρότερο από ένα iPhone, χωρά μία πούδρα και ένα mini κραγιόν, ενώ μπορεί να κρεμαστεί στον ώμο με μια κομψή χρυσή αλυσίδα. 

Όλα τα προϊόντα της συλλογής έχουν υπέρκομψο packaging με το signature κόκκινο χρώμα του οίκου αλλά και τη χρυσή λεπτομέρεια, είναι πολυχρηστικά και multi-finish, ενώ πιστός στη δέσμευσή του για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, ο οίκος σχεδίασε όλα τα κραγιόν και τις παλέτες του έτσι ώστε να είναι refillable. 

 

https://www.instagram.com/p/CPdL8hGtaAO/ 

 

 

Cover photo courtesy of - Instagram @valentino.beauty

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department