Skip to main content

ASK THE EDITOR

10 προϊόντα ομορφιάς με έλαιο και άρωμα καρύδας που θα δώσουν μια εξωτική νότα στο καλοκαίρι σου

Από αρώματα, scrubs, κρέμες σώματος, μέχρι και hair mists



Αν υπάρχει ένα φρούτο το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όλη τη σημασία του καλοκαιριού, αυτό είναι σίγουρα η καρύδα. Αποτελεί μια από τις πιο sexy, ζεστές μυρωδιές, αυτές που μπορούν να σε ταξιδέψουν σε παραλίες με λευκή άμμο και κοκοφοίνικες, να σε συνεπάρουν και να ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη. Αυτός όμως είναι ένας μόνο από τους λόγους για τους οποίους τα brands ομορφιάς επιλέγουν την καρύδα ως συστατικό των προϊόντων τους.

Οι ευεργετικές ιδιότητες που κρύβει αυτό το φρούτο το κάνουν ξεχωριστό. Συγκεκριμένα, το έλαιο καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιασικά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία. Φημίζεται για την ενυδάτωση και τη θρέψη που προσφέρει στο δέρμα, ανακουφίζοντάς το από αφυδάτωση και ξηρότητα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και αφήνοντάς το λείο και απαλό.

Παράλληλα, είναι γνωστό για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E και θεωρείται ό, τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για την περιποίηση των μαλλιών, ώστε αυτά να δείχνουν πάντοτε υγιή και λαμπερά.

Εμείς διαλέξαμε 10 προϊόντα ομορφιάς με έλαιο και άρωμα καρύδας που θα δώσουν μια εξωτική νότα στο καλοκαίρι σου και θα καλύψουν τις ανάγκες φροντίδας προσώπου και σώματος που έχεις αυτήν την εποχή.

CARIBBEAN COCONUT AROMATIC HAIR MIST WITH PROVITAMIN 5, FRESH LINE

Αρωματικό spray μαλλιών με προβιταμίνη Β5, το οποίο αφήνει τα μαλλιά όμορφα αρωματισμένα με ένα ζεστό άρωμα τροπικής καρύδας, προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει. Είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό έλαιο καρύδας που διεισδύει στην τρίχα προσφέροντας ενυδάτωση αλλά και προστασία από εξωτερικές επιθέσεις.

BODY CREAM BELOVED COCONUT, BIOTEN

Αποτελείται από μια μοναδική σύνθεση με 83% συστατικά φυσικής προέλευσης και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες. Τα 100% φυσικά έλαια Καρύδας, Buriti και Marula που περιέχονται μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

THE BRONZELIGHT SCRUB, LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS

Ένα πολυτελές scrubs σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή.
Με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες. Το άρωμά του με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα.

RAW COCONUT CREAM, RMS BEAUTY

Ελαφριά κρέμα πολλαπλών χρήσεων που αφαιρεί πανεύκολα το επίμονο μακιγιάζ, καθαρίζει το πρόσωπο και ενυδατώνει ολόκληρο το σώμα. Η κρέμα καρύδας περιέχει 100% αγνό, ακατέργαστο βιολογικό έλαιο καρύδας με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες που καθιστούν αυτό το ολοκληρωμένο προϊόν κατάλληλο ακόμα και για επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς σε ατέλειες.

BODY SOUFFLE COCONUT & MONOI OIL, NIVEA

Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις! Αυτή η κρέμα απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Η σύνθεσή του περιέχει πολυτελείς πέρλες ελαίων οι οποίες απλώνονται απαλά πάνω στην επιδερμίδα του σώματος, χωρίς όμως να είναι λιπαρή.

COCONUT WATER BODY MIST, KORRES

Απολαυστικό άρωμα καρύδας - μια δροσερή αίσθηση καλοκαιριού. Αναζωογονητικό body mist με τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

COCONUT EXFOLIATING CREAM BODY SCRUB, THE BODY SHOP

Κρεμώδες απολεπιστικό σώματος το οποίο υπόσχεται να μεταμορφώσει το ντους σε μία απολαυστική εμπειρία περιποίησης με τροπικό άρωμα από φρέσκες καρύδες που θα αφήσει την επιδερμίδα πιο λεία και απαλή σαν μετάξι.

PURE TAHITI MONOI OIL COCONUT, HEI POA

Λάδι Monoi πολλαπλών χρήσεων με άρωμα καρύδας! Ιδανικό για το δέρμα, απαραίτητο για τα μαλλιά, το Monoi θεωρείται ιερό έλαιο στη Γαλλική Πολυνησία. Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από την ξηρότητα το δέρμα και τα μαλλιά. Περιέχει 95% λάδι Monoi από την Ταϊτή, που θρέφει και ενυδατώνει.

INSTANT COCONUT HAIR MASK, SEPHORA COLLECTION

Εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας φυτικής προέλευσης, αυτή η μάσκα  θρέφει και επιδιορθώνει βαθιά τα ξηρά μαλλιά, ενισχύει την ίνα των μαλλιών και διευκολύνει το χτένισμα. Τα μαλλιά γίνονται ορατά πιο στιλπνά, πιο απαλά και πιο λαμπερά.

ALMOND COCONUT EAU GOURMANDE, LAURA MERCIER

Ένα ζεστό, και πλούσιο άρωμα, που περιλαμβάνει ζαχαρόσκονη, εκχύλισμα βανίλιας μία ελαφριά αίσθηση κανέλας αλλά και νότες κρέμας βανίλιας και μαρέγκας. Με νότες από γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου και βανίλια, με εκχυλίσματα ηλιοτρόπιου και musk, θα σε μαγέψει!

 

 

Cover photo courtesy of: pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός