Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά από τον ήλιο και χαρίζουν στην τρίχα απαλότητα και λάμψη

Για να απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς ενοχές



Μπορεί το καλοκαίρι να δίνεις περισσότερη έμφαση στην προστασία της επιδερμίδας σου από τον ήλιο, όμως τα μαλλιά χρειάζονται και αυτά τον σύμμαχό τους, ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά, απαλλαγμένα από τις φθορές που προκαλούνται αυτή την εποχή.

Είναι σημαντικό λοιπόν κάθε φορά που βγαίνεις για να απολαύσεις τη βόλτα σου στην πόλη ή να κάνεις το μπάνιο σου στη θάλασσα ή την πισίνα, να έχεις μαζί σου ένα αντηλιακό για να ψεκάζεις ή κάποιο άλλο προϊόν περιποίησης μαλλιών που προσφέρει UV προστασία, συμβάλλει στη βαθιά θρέψη και ενυδάτωσή τους. Ιδιαίτερα αν έχεις βαμμένα μαλλιά, ένα τέτοιο προϊόν σού είναι απαραίτητο.

Εμείς βρήκαμε έξι από αυτά και μπορείς να διαλέξεις ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου για να το δοκιμάσεις.

BEE SUN SAFE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ, APIVITA

Ενυδατικό λάδι για προστασία, θρέψη και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, υπέροχα αρωματισμένα και χαρίζει ένα λαμπερό καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

 

PHYTOPLAGE PROTECTIVE SUN VEIL, PHYTO

Αντηλιακό που σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο κατά της αφυδάτωσης των μαλλιών, προσφέροντάς τους προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Διατηρεί τη λάμψη της τρίχας. Περιέχει φίλτρο UV και δεν τα λαδώνει.

HAIRCARE SPRAY, CARROTEN

Ενισχύει τη φυσική άμυνα της τρίχας, προστατεύοντάς τη από τις οξειδώσεις που δημιουργούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Παράλληλα, προστατεύει από τη UV ακτινοβολία, από τη θάλασσα και το χλώριο, χαρίζοντας εξαιρετικά απαλά και ανάλαφρα μαλλιά.

SUN CARE PROTECTIVE HAIR VEIL, AVEDA

Ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας, ανθεκτικό στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία, σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα προστασίας για να προφυλάξει τα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο, να ελαχιστοποιήσει τη βλάβη και τη ξηρότητα.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΜΠΕΛΙ, KORRES

Αντιηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Προστασία για όλο το χρόνο.

SOLEIL HUILE SIRENE, KERASTASE

Έλαιο πολλαπλής προστασίας σε μορφή σπρέι για το απόλυτο beach waves look. Προσφέρει βαθιά θρέψη για καταπολέμησης της ξηρότητας, αποτελεί μια ασπίδα μακράς διαρκείας ενάντια στην υγρασία και ενισχύει τη λάμψη της τρίχας. 

 

 

Cover photo courtesy of pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30