Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε για πρώτη φορά και ξεχωρίσαμε

Για όλες τις ανάγκες



Στο beauty department του allyou φτάνουν διαρκώς pr kits όπως τα λέμε εμείς, κοινώς δημοσιογραφικά πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν καινούρια προϊόντα ομορφιάς προς δοκιμή. Έτσι, κάθε κάθε εβδομάδα, έχω τη δυνατότητα να μοιράζομαι μαζί σου όλα όσα μού έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και όσα ξεχωρίζω.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

VOLCANIC PEARL SCRUB, AEGLI PREMIUM ORGANICS

Αυτό το προϊόν απολέπισης προσώπου κερδίζει τις εντυπώσεις και μόνο από την ονομασία του. Είναι ένα οργανικό κρεμώδες scrub με φυσικούς 100% βιοδιασπώμενους κόκκους Ηφαιστειακού Περλίτη και Κυτταρίνης, Ροδόνερο, Αλόη και Καλέντουλα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το περιττό σμήγμα. Αποτοξινώνει χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα και αφήνει ένα λεπτό βελούδινο προστατευτικό φιλμ που θα λατρέψεις. Είναι επίσης ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν θεραπεία δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

CICAPLAST B5 SPRAY, LA ROCHE POSAY

Ολοκαίνουριο προϊόν που θα σε «σώσει» την περίοδο του καλοκαιριού αλλά και κάθε άλλη στιγμή. Είναι ένα αναπλαστικό spray με άμεση και αποτελεσματική καταπραϋντική δράση. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει διάφανη υφή. Αποτελεί την απόλυτη “on the go” εμπειρία και προστασία για όλη την οικογένεια. Είναι κατάλληλο για δέρμα σε δυσπρόσιτο σημείο ή επώδυνο στο άγγιγμα, με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης. Επιταχύνει την επούλωση και σέβεται το μικροβίωμα.

ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ «150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ», PAPOUTSANIS

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας brands, δημιούργησε ένα νέο επετειακό σαπούνι αφιερωμένο στον εορτασμό των 150 χρόνων της εταιρείας. Πρόκειται για ένα λευκό σαπούνι υψηλής ποιότητας, σε εορταστική συσκευασία 150γρ, με το άρωμα του Personelle, ενός από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους κωδικούς σαπουνιού Παπουτσάνης, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ‘80. Το νέο αυτό πολυτελές σαπούνι, ευωδιάζει φρεσκάδα και προσφέρει την ξεχωριστή φροντίδα και εγγύηση ποιότητας. Το κυριότερο όμως είναι ότι στηρίζει έναν πολύ σημαντικό σκοπό και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να το αγαπήσεις. Η εταιρεία Παπουτσάνης προχωρά σε μία συνεργασία ιδιαίτερης αξίας με το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ. Συγκεκριμένα, με κάθε πώληση του επετειακού σαπουνιού Παπουτσάνης, η εταιρεία προσφέρει ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας σε οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται ο ΔΕΣΜΟΣ και στηρίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει χρηματική ενίσχυση στο ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, με απώτερο στόχο, την βελτίωση της λειτουργίας του και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων που στηρίζει. 

ANTI-CELLULITE NATURAL BALM, NATURE’S SECRETS

Αν η κυτταρίτιδα είναι ένα θέμα που σε απασχολεί λίγο περισσότερο αυτή την περίοδο, το έχουμε βρει το προϊόν που θα σε βοηθήσει να την καταπολεμήσεις. Αυτό το balm συνδυάζει τη θεραπευτική δύναμη της φύσης και τη φυσική ενυδάτωση σε μια σύνθεση. Στοχεύει την κυτταρίτιδα από πολλές πλευρές. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν με δραστικές ουσίες όπως έλαια κισσού, ιπποκαστανιάς και σημύδας, καφεΐνη, αιθέρια έλαια νερολί, κέδρου, λεβάντας, ελληνικού φασκόμηλου κα. Εφαρμόζεται σε στεγνή επιδερμίδα με ελαφρύ μασάζ.

 

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

APOTHECARY WILD ROSE ΥΓΡΟ HIGHLIGHTER LIMITED EDITION, KORRES

Γιορτάζουμε τα 25 χρόνια της εταιρείας Korres με το τελειότερο highlighter του καλοκαιριού. Σε υγρή μορφή για άμεση φυσική λάμψη ιδανική για όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και υψηλό ποσοστό μικροσφαιριδίων λάμψης που αντανακλούν το φως, χαρίζει φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, με ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. FYI το Άγριο Τριαντάφυλλο έγινε σύμβολο της Korres και πρωταγωνιστεί στις βραβευμένες συλλογές περιποίησης και μακιγιάζ της εταιρίας, ενώ η πρώτη κρέμα με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου δημιουργήθηκε στο εργαστήριο του ομοιοπαθητικού φαρμακείου ΚΟΡΡΕΣ στο Παγκράτι, το 1996.

 

 

ΑΡΩΜΑ

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Eau de Toilette

Με βάση τις πεποιθήσεις της ακατέργαστης και πραγματικής ομορφιάς, το πρώτο Eau de Toilette από την AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT δεν έχει να κάνει με την κάλυψη, αλλά με την ενίσχυση της προσωπικής νότας που είναι τόσο μοναδική όσο ΕΣΥ! Αποτυπώνει το μοναδικό άρωμα που βρίσκεται τόσο στη σειρά AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT για Όλους τους τύπους μαλλιών και στη σειρά Styling. Σκέψου άρωμα φρεσκάδας, λευκών λουλουδιών, βιολέτας με τόνους βαμβακιού και πούδρας, που έχουν αναμιχθεί προσεκτικά για ένα διακριτικό άρωμα. Το καθαρό και φρέσκο άρωμα εξισορροπεί την κομψότητα και το χαρακτήρα με ένα καθαρό, θηλυκό φινίρισμα και φοριέται τόσο στα μαλλιά όσο και στο σώμα! Κυκλοφορεί σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο από 25% ανακυκλωμένο γυαλί. Συσκευασμένο σε κλιματικά ουδέτερο κουτί, στηρίζει τη ΜΚΟ Plastic Bank, την κοινωνική επιχείρηση που δεσμεύεται να σταματήσει το πλαστικό στους ωκεανούς μέσω ηθικών οικοσυστημάτων ανακύκλωσης σε παράκτιες κοινότητες.

 

 

 

ΜΑΛΛΙΑ

HAIRDRESSER'S INVISIBLE OIL PRIMER, BUMBLE AND BUMBLE

Ό,τι ακριβώς χρειάζεται μια γυναίκα για να προστατεύσει τα μαλλιά της από τη θερμότητα των εργαλείων styling αλλά και τις ακτίνες UV. Αυτό το primer χαρίζει απαλότητα στα ξηρά μαλλιά. Ένα μείγμα 6 ελαίων, λειαίνει την τρίχα και δαμάζει το φριζάρισμα. Ψεκάζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά.

 

 

cover photo courtesy of pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός