Skip to main content

ASK THE EDITOR

Self-tan: 4 προϊόντα που χαρίζουν μαύρισμα χωρίς ήλιο

Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να έχεις κάνει ήδη διακοπές



Ο Ιούνιος σιγά – σιγά μας αποχαιρετά και αφήνει πίσω του ένα κύμα καύσωνα αλλά και μια έντονη διάθεση για εξορμήσεις στην παραλία, που θα σε χαλαρώσουν, θα σε αναζωογονήσουν και θα χαρίσουν μπρονζέ look σε πρόσωπο και σώμα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν μπορείς ακόμα να βρεις ελεύθερο χρόνο για να κάνεις πραγματικότητα αυτή την επιθυμία σου;

Τη λύση έρχονται να δώσουν τα self- tan προϊόντα ή αλλιώς αυτομαυριστικά. Πρόκειται για προϊόντα τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα μια «ζεστή», χρυσαφένια απόχρωση και την κάνουν να δείχνει πιο λαμπερή, χωρίς όμως να έχεις εκτεθεί στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, τα self- tan είναι ασφαλή προϊόντα και μπορούν να δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αρκεί να έχεις ακολουθήσει κάποια tips όπως η απολέπιση, που ενισχύει την απόδοση ενός αυτομαυριστικού προϊόντος.

Εμείς βρήκαμε τέσσερα προϊόντα που χαρίζουν μαύρισμα χωρίς ήλιο και προτείνουμε να τα δοκιμάσεις.

SUN 365 INSTANT SELF TANNING GEL CREAM, LANCASTER

Μία κρέμα self-tan για το πρόσωπο, με μεταξένια υφή τζελ, που προσφέρει άμεση λάμψη και άψογο χρυσαφένιο μαύρισμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Διακριτικό χρώμα για εύχρηστη και ομοιόμορφη εφαρμογή. Η μοναδική σύνθεσή του λειαίνει, ενυδατώνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα.

AEGEAN BRONZE TANNING & SKIN PERFECTING FACE & BODY, KORRES

Ενυδατικό serum αυτομαυρίσματος που διαρκεί για άμεσα λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα.

NATURAL BRONZER ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΤΙΚΟ SPRAY INTENSE AMBRE SOLAIRE, GARNIER

Αναδεικνύει τις αυτομαυριστικές του ιδιότητες με την εύκολη και άμεση εφαρμογή του. Εμπλουτισμένο με ενυδατικό έλαιο βερύκοκου φυσικής προέλευσης, χαρίζει εξαιρετικό, χρυσαφένιο μαύρισμα στην επιδερμίδα που μοιάζει φυσικό και διαρκεί έως και μια εβδομάδα, χωρίς να αφήνει σημάδια ή πορτοκαλί απόχρωση.

SELF TAN BODY SHAPE, FREZYDERM

Αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με παράλληλη συσφικτική δράση. Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που δίνουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στο δέρμα χωρίς έκθεση στον ήλιο ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιούν τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο. Ταυτόχρονα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, γραμμές και κίτρινη χροιά.

 

 

Cover photo credits: pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.