Skip to main content

ASK THE EDITOR

3 τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το καλοκαίρι

Οι celebrity makeup artists τις έχουν ξεχωρίσει



Οι μάσκες επιτέλους «έπεσαν» και η επιστροφή στην κανονικότητα σε κάνει με βεβαιότητα να θέλεις να φορέσεις ξανά τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ σε κάθε σου έξοδο. Thank God και φέτος οι τάσεις που κυριαρχούν είναι πολλές. Οι celebrity makeup artists έχουν κάνει πάλι το θαύμα τους και έχουν ξεχωρίσει τρεις από αυτές που πρόκειται να μας απασχολήσουν πιο έντονα. Έντονα χρώματα για τολμηρά looks, super τονισμένα φρύδια και extra δόσεις λάμψης είναι όλα όσα θα δεις παρακάτω.

Inner-Corner Pop

Το έχουμε δει σε πολλές influencers αλλά και διάσημες, όπως η Gigi Hadid και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών προσθέτει ένα πολύ παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα σε κάθε look και κάνει το βλέμμα πραγματικά να ξεχωρίζει, χάρη στα έντονα χρώματα που σε προκαλεί να φορέσεις. Η διαφορά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μακιγιάζ ματιών είναι το γεγονός ότι τα έντονα χρώματα που χρησιμοποιούνται, εφαρμόζονται μόνο στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, μεγαλώνοντας έτσι και το σχήμα τους. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκιά ή κάποιο eyeliner, χωρίς να είναι απαραίτητο φυσικά να δημιουργήσεις την τέλεια γραμμή με το εκάστοτε προϊόν. Αντιθέτως, όσο πιο messy το μακιγιάζ, τόσο το καλύτερο.

photo credits Instagram @victoria.visual

 

Bold Brows

Ναι, μπορεί εγώ να είμαι μεγάλη φαν των φυσικών, καλοσχηματισμένων φρυδιών, όμως οι τάσεις στην ομορφιά έρχονται να προσθέσουν και άλλες εκδοχές τους στο ρεπερτόριό μας. Τα bold brows, των οποίων το hashtag κάνει θραύση στο Instagram, έχουν κερδίσει εκατομμύρια γυναίκες. Η ιδέα θέλει τα φρύδια πολύ πλούσια, γεμάτα, σχηματισμένα με απόλυτη ακρίβεια και τις τριχούλες χτενισμένες προς τα επάνω σαν να έχουν ανορθωθεί.

photo credits Instagram @gabxxrielle

 

Extra Shimmer

Το φετινό καλοκαίρι επιβάλλει εκτυφλωτική λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται να δώσει το highlighter, ένα hero προϊόν, το οποίο χαρίζει έξτρα διάσταση σε ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά. Από μεταλλικό και wet μέχρι glossy εφέ και σε μορφή πούδρας ή κρέμας, σίγουρα υπάρχει το ιδανικό προϊόν για σένα στην αγορά.

 photo credits Instagram @makeupbyshadi

 

Cover photo credits Instagram @makeupbyshadi

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department