Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 ενυδατικά προϊόντα με χρώμα που προσδίδουν ανάλαφρη, φυσική κάλυψη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα

Με μια μόνο κίνηση μπορείς να αποκτήσεις το πιο ωραίο look του καλοκαιριού



Αυτή την εποχή κατά την οποία η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, το μόνο που έχουμε ανάγκη είναι να νιώθουμε απόλυτη άνεση με την επιδερμίδα μας. Οι περισσότερες επιλέγουμε έτσι να αποφύγουμε το μακιγιάζ και περιοριζόμαστε στην ρουτίνα περιποίησης που έχουμε επιλέξει για τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως η αλήθεια είναι πως ένα όμορφο look είναι πάντοτε απαραίτητο.

Την ανάγκη μας αυτή για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ έρχεται να καλύψει το tinted moisturizer ή αλλιώς η ενυδατική κρέμα με χρώμα. Είναι κάτι μεταξύ ενός foundation και μιας ενυδατικής που προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο, διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Η ενυδατική κρέμα με χρώμα χαρίζει ελαφριά έως μεσαία κάλυψη και λάμψη στο πρόσωπο, ενώ έχει κι άλλα οφέλη τα οποία σχετίζονται με την περιποίηση του δέρματος. Δηλαδή, προσφέρει ενυδάτωση και σε κάποιες περιπτώσεις και αντηλιακή προστασία.

Αυτό το προϊόν απλώνεται εύκολα και γρήγορα, είναι οικονομικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ο πιο σωστός τρόπος για να εφαρμοστεί είναι όχι το πινέλο, αλλά τα δάχτυλα. Μπορείς να πάρεις λίγη ποσότητα από αυτό και να κάνεις blending από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω, όπως ακριβώς θα εφάρμοζες και την ενυδατική σου κρέμα.

Εμείς βρήκαμε έξι ενυδατικές με χρώμα που θα κάνουν χαρούμενη εσένα και την επιδερμίδα σου με μια μόνο κίνηση!

PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF30/PA+++, NARS SEPHORA

Ελαφρύ ενυδατικό προϊόν περιποίησης με χρώμα που παρέχει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος με δείκτη SPF 30 και βελτιώνει συνολικά την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της φωτεινή και φυσική όψη. Με μη λιπαρή σύνθεση που θα λατρέψεις.

TINTED MOISTURIZER OIL FREE NATURAL SKIN PERFECTOR SPF20, LAURA MERCIER

Ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF20. Δίνει ένα φυσικό no-makeup makeup αποτέλεσμα. Συνδυάζει τα οφέλη μίας κρέμας και ενός foundation, βοηθά στον έλεγχο της γυαλάδας και παρέχει ελαφριά κάλυψη. Αποτελεί το μυστικό της Laura Mercier για υγιή, αψεγάδιαστη και ημι-ματ επιδερμίδα.

GINZING™ SPF40 ENERGY-BOOSTING TINTED MOISTURIZER, ORIGINS

Αναζωογονητική ενυδατική κρέμα, με ελαφρύ χρώμα και δείκτη προστασίας SPF40 που ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει ενέργεια, τελειοποιεί την όψη και προστατεύει με ένα μόλις βήμα!. Χάρη στην καφεΐνη, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα ξεκούραστη, υγιής και υπέροχα λαμπερή.  Είναι ιδανική για επιδερμίδες σε ανοιχτούς και ενδιάμεσους τόνους.

HALO HEALTHY GLOW ALL IN ONE TINTED MOISTURIZER BROAD SPECTRUM SPF25, SMASHBOX

Ενυδατική κρέμα με χρώμα, εμπλουτισμένη με primer για καθημερινή χρήση και φυσική λάμψη. Χαρίζει ανάλαφρη, φυσική κάλυψη και ενυδατώνει την επιδερμίδα για έως και 24 ώρες. Περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη, goji berries, χρυσό και πεπτίδια. Έχει vegan και oil-free φόρμουλα η οποία αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει, ενώ την ενυδατώνει και την προστατεύει.

GLOWISH - MULTI DEW TINTED MOISTURIZER, HUDA BEAUTY SEPHORA

Κρέμα με χρώμα για λαμπερό αποτέλεσμα που χαρίζει ενυδάτωση και καλύπτει την όψη των πόρων για απαλό και δροσερό τελείωμα. Είναι ιδανική για το απόλυτο no makeup μακιγιάζ, χαρίζει διάφανη κάλυψη που κάνει το δέρμα να λάμπει. Οι πέρλες αντανάκλασης φωτός αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σου. Απλώνεται ομοιόμορφα και γρήγορα και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

FINISH TINTED MOISTURIZER SPF 15, BOBBI BROWN

Ελαφρύ, κρεμώδες και ενυδατικό προϊόν που καλύπτει την ερυθρότητα και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί και ενυδατώνει. Η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο λεία και λαμπερή, αποκτώντας ένα φυσικό look.

 

 

 

Cover photo credits Unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department