Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 must-have προϊόντα του φετινού καλοκαιρινού νεσεσέρ

Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα



Πλησιάζουμε τα μέσα του Ιούλη και ήδη κάποιες από εσάς μπορεί να ετοιμάζετε βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μέσα σε αυτήν εκτός από ρούχα και αξεσουάρ θα βάλετε σίγουρα κι ένα μικρό νεσεσέρ το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα που είναι άκρως απαραίτητα και πρόκειται να σας χαρίσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, αίσθηση άνεσης και να σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση, κάνοντας την εικόνα σας να είναι πιο ελκυστική από ποτέ.

Εμείς φτιάξαμε μια λίστα με τα έξι must-have προϊόντα του φετινού καλοκαιρινού νεσεσέρ, για να κάνουμε έτσι τις επιλογές σας εύκολη υπόθεση.

SOFT PINCH - LIQUID BLUSH JOY, RARE BEAUTY SEPHORA

Ανάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που αναμιγνύεται και «χτίζεται» με ωραίο τρόπο για μια απαλή, υγιή όψη κοκκινίσματος στα μάγουλα. Διατίθεται σε ματ και λαμπερά τελειώματα.

LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA, MAYBELLINE

Μάσκαρα για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος. Με βουρτσάκι "πύργο" που φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Αποτέλεσμα Sky High από κάθε γωνία. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροίνες για αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες.

BOI-ING HYDRATING CONCEALER MEDIUM, BENEFIT COSMETICS SEPHORA

Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα κουκουτσιών μήλου, αυτό το ενυδατικό προϊόν κατά των μαύρων κύκλων καλύπτει τους μαύρους κύκλους και σβήνει τις ρυτίδες για λεία και σατινέ επιδερμίδα με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

WONDERLUST - EAU DE PARFUM, MICHAEL KORS

Περιπέτεια. Ρομαντισμός. Απόδραση. Το Wonderlust καλεί τη γυναίκα να είναι σαγηνευτική, με αυτοπεποίθηση και πάντα σέξι. Βαθιά ρομαντικό, είναι ένα Ανατολίτικο, Λουλουδάτο Gourmand άρωμα εμπνευσμένο από το απροσδόκητο, Με νότες από γάλα αμυγδάλου, δίανθο και σανδαλόξυλο.

ESSIE COLOR 27 WATERMELON, ESSIE

Tο δροσερό, ζουμερό φρουτώδες βερνίκι νυχιών essie Color 27 Watermelon προσφέρει ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα που είναι μια ακαταμάχητη λιχουδιά.

POMEGRANATE & CRANBERRY EXFOLIATING SORBET, FRESH LINE

Συμπυκνωμένο αφρόλουτρο με απολεπιστική δράση που καθαρίζει σε βάθος. Ήπιος καθαρισμός από μήλα, που καθαρίζουν το δέρμα χωρίς να προκαλούν ξηρότητα και ερεθισμούς. Τα φυσικά απολεπιστικά, όπως η ηφαιστειακή άμμος και η λούφα, μειώνουν την εμφάνιση θαμπάδας στο δέρμα. Το σαλικυλικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

 

 

 

cover photo credits Instagram @jeannedamas

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου