Skip to main content

ASK THE EDITOR

Θέλεις ξεκούραστο βλέμμα σε κάθε φωτογραφία; Αυτά τα concealers θα σε σώσουν

Βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς. Με μια κίνηση, καλύπτουν μαύρους κύκλους και ρυτίδες



Ήρθε η ώρα να πεις «αντίο» στα φίλτρα της κάμερας και να ποζάρεις σε αυτήν με αυτοπεποίθηση. Ένα concealer είναι αυτό που χρειάζεσαι για να καλύψεις μαύρους κύκλους και άλλες ατέλειες στο πρόσωπο, όπως τα σπυράκια και να του χαρίσεις τη «φρεσκάδα» που πρέπει. Είναι ένα σωτήριο προϊόν το οποίο μπορείς να έχεις πάντοτε μαζί σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σου βόλτες.

Προτίμησε ένα concealer μακράς διάρκειας, αδιάβροχο, με ελαφριά και ενυδατική υφή που αφήνει την επιδερμίδα μαλακή μετά την εφαρμογή και χαρίζει ένα ματ, λαμπερό αλλά απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Όπως ακριβώς τα παρακάτω, τα οποία χάρη στις συνθέσεις τους γίνονται ανάρπαστα στην αγορά!

ALL HOURS CONCEALER, YVES SAINT LAURENT

Ένα concealer πλήρης κάλυψης, με υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές που προσφέρει στιγμιαία αψεγάδιαστο αποτέλεσμα κάτω από τα μάτια και στις ατέλειες, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Μία ανάλαφρη κρεμώδης σύνθεση που χαρίζει άψογο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αδιάβροχη και ανθεκτική υφή, που δεν χρειάζεται ανανέωση.

INTENSIVE SKIN SERUM CONCEALER, BOBBI BROWN

Εκτός από την κάλυψη που προσφέρει, αυτή η μεταξένια σύνθεση του Serum Concealer φωτίζει και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο κάτω από τα μάτια για πιο φρέσκο και ανανεωμένο look.

DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE FLAWLESS WEAR CONCEALER, ESTEE LAUDER

Η ανάλαφρη κρεμώδης φόρμουλα του Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer δημιουργεί την τέλεια, αψεγάδιαστη εμφάνιση και διαρκεί όλη την ημέρα. Δεν μεταφέρεται, το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο, με μεσαία, προσαρμόσιμη κάλυψη, που δεν λιώνει, δεν φεύγει.

NUDEFIX CREAM CONCEALER, NUDESTIX SEPHORA

Concealer μακράς διάρκειας, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα κορεάτικων φυτών με πρωτοποριακή και ευεργετική δράση που βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας συμβάλλοντας στην ισορροπία του μικροβιώματος.

LUMINOUS SILK LIGHTWEIGHT LIQUID CONCEALER, ARMANI

Σχεδιασμένο για το περίγραμμα των ματιών, το Luminous Silk Concealer προσφέρει ενυδάτωση και άνεση, μειώνοντας την όψη των μαύρων κύκλων. Η σύνθεσή του περιέχει μεταλλικές χρωστικές με επικάλυψη αμινοξέων που κάνουν την εφαρμογή του εύκολη και με άνεση σε οποιαδήποτε σημεία του προσώπου.

UN COVER-UP CONCEALER/FOUNDATION, RMS BEAUTY SEPHORA

Ένα ελαφρύ, συμπυκνωμένο concealer σε μορφή κρέμας που χαρίζει προσαρμόσιμη κάλυψη και φυσικό τελείωμα. Χρησιμοποιήστε το στην περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψετε την ερυθρότητα και τις ατέλειες.

 

Cover photo credits Unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός