Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίζουμε αυτή την εβδομάδα

Με την υπογραφή των αγαπημένων μας brands



Το να είσαι δημοσιογράφος ομορφιάς είναι πραγματικά υπέροχο, καθώς έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με έναν κόσμο τόσο γοητευτικό και μαγικό, που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο! Ένα από τα πολύ θετικά αυτής της δουλειάς είναι το γεγονός ότι πολύ συχνά έχω την ευκαιρία και τη χαρά να δοκιμάζω προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης αλλά και αρώματα, τα οποία έχουν φυσικά την υπογραφή των διασημότερων brands και γίνονται ανάρπαστα από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζω πέντε τέτοια προϊόντα τα οποία είμαι βέβαιη ότι θα τα λατρέψεις μόλις τα δοκιμάσεις. Αν λοιπόν βγεις μια βόλτα στην αγορά, δεν έχεις παρά να το κάνεις και θα με θυμηθείς.

TERRA DI GIOIA EAU DE PARFUM, ARMANI

Αυτό το δελεαστικό άρωμα αιχμαλωτίζει την αέναη μαγεία των Μεσογειακών περιοχών, όπου οι εκπληκτικοί αμμόλοφοι συναντούν τα κεχριμπαρένια βράχια που συνορεύουν με την ανοιχτή θάλασσα.  Στην κορυφή ξεχωρίζει με νότες από τρυφερό αχλάδι, το οποίο συγχωνεύεται με φρέσκες νότες εσπεριδοειδών. Στην καρδιά του διακρίνονται φρουτώδεις νότες και νότες βελούδινου γιασεμιού από την Ινδία, φτιαγμένο αποκλειστικά για τον οίκο αρωμάτων Armani. Στη βάση του αρώματος υπερισχύει ο μόσχος και το ξύλο από κεχριμπάρι, τα οποία δημιουργούν έναν απαλό επίλογο.

HALO HIGHLIGHTER, SMASHBOX

Διπλές παλέτες highlighter σε δύο αποχρώσεις, με δύο διαφορετικές υφές και αποτελέσματα για μοναδικό look σε μάτια και πρόσωπο. Η κρεμώδης υφή δίνει μια διακριτική λάμψη ενώ η μεταξένια πούδρα δίνει έντονη λάμψη πέρλας. Έχουν και οι δύο βελούδινη υφή, απλώνονται εύκολα και δεν τονίζουν την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας.

PURE COLOR ILLUMINIZING SHINE 906 FRIVOLOUS, ESTEE LAUDER

Πρόκειται για ένα πολυτελές προϊόν, ενισχυμένο με ενυδατικές ιδιότητες. Περιέχει ένα μείγμα ενυδατικών συστατικών το οποίο εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη. Η εξαιρετικά άνετη σύνθεση αφήνει τα χείλη απαλά και περιποιημένα. Προσδίδει άμεσα όγκο στα χείλη και λειαίνει την επιφάνεια τους, αφήνοντάς τα ενυδατωμένα, και βοηθώντας στη μείωση των λεπτών γραμμών και της ξηρότητας. Ο λεπτός σχεδιασμός επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή.

DIORSHOW ICONIC OVERCURL WATERPROOF 091 NOIR / BLACK, DIOR

Σχεδιασμένη για διαφορετικούς τύπους βλεφαρίδων, η μάσκαρα ορίζει, καλύπτει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες στο έπακρο. Χαρίζει στις βλεφαρίδες όγκο XXL, θεαματική καμπύλη και σχήμα με διάρκεια. Εμπλουτισμένη με νέκταρ βαμβακιού, η Diorshow Iconic Overcurl Waterproof περιποιείται και πολλαπλασιάζει τις βλεφαρίδες, κάνοντάς τις να δείχνουν θρεμμένες, αναζωογονημένες, ισχυρότερες και απαλές. 

SAVANE DI SETA EAU DE PARFUM, SALVATORE FERRAGAMO

Ένα citrus floral eau de parfum, εμπνευσμένο από μοναδικά ηλιόλουστα τοπία και διακοσμημένο με εξωτικά φυτά και σπάνια είδη ζώων. Η συλλογή Storie di Seta περιλαμβάνει την αποκλειστική συμφωνία Filo di Seta. Χάρη σε αυτήν, όλα τα αρώματα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους χωρίς κανένα περιορισμό. Η τέχνη του layering μας επιτρέπει να αφήσουμε ελεύθερη τη δημιουργικότητά μας και να δημιουργήσουμε τη δική μας αρωματική υπογραφή.

 

 

cover photo credits Unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

Τι είναι το skin slugging και πώς να το εντάξεις στο skincare routine σου

Σου λύνουμε την απορία, μέσα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια τάση στο skincare που όλο και εξαπλώνεται

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός